Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, ami miatt meg tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, ami miatt meg tudtok undorodni egy (régebben szeretett) nőtől? Bármit írhattok (külső, belső. )

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Sok minden, de remélem ezzel most nem ötletet akarsz meríteni, hogy hogyan rémiszd el a pasid.

üdv

2010. ápr. 29. 15:17
 2/6 A kérdező kommentje:
nem, egyáltalán nem!!csak kíváncsi vagyok, h mitől?
2010. ápr. 29. 15:26
 3/6 A kérdező kommentje:
na de ilyen áron akár mindenkitől meg lehet undorodni, ha elképzelek róla ezt-azt vagy tán tévedek? Konkrétumot írjatok! Volt már veletek ilyen stb?
2010. ápr. 29. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem elundorodtam, de kiszerettem egy srácból, amikor az anyja külföldre költözött, és elkezdett velem úgy viselkedni, mintha az anyja lennék. Teljesen kiábrándított, és amikor már csak az ágyban voltam a barátnője, amúgy meg az anyukáját "játszottam", szakítottam vele. Olyan van, hogy egy srácra ma már undorral gondolok vissza, de akkor nem azért szakítottam vele, mert elundorodtam tőle. Csinált egy s mást, de csak most, utólag érzem undorítónak: pl misszionárius póz, ugye ő volt felül, és a plafon felé hajtotta a fejét közben, és egyszer csak ez bazi nagy nyálcsepp (azt már nem is lehetne cseppnek nevezni) csöppent a homlokom közepére....:S De akkor még nevettünk ezek, hisz ő se tehet róla szegény, csak mikor már jobban megismertem, és összeraktam ezzel, meg a hasonló dolgaival, akkor már nem volt annyira vicces.
2010. ápr. 29. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a belsőre gondoltam. Tök undorító, mikor mondjuk felvágod a hasát és kibelezed. Na attól én undorodnék..
2010. ápr. 29. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Reflux gyomrot hoz össze magának például. Otromba módon meghízik,vagy összeaszalódik gebévé, és azt modja így még jobb neki mint amikor normális volt.Hazaállít valami ordenáré rövid extravagáns szerinte divatos frizurával a régi szép hosszú sörény helyett,és neki már örökre ez tetszik alapon nem tartanám izgatónak.Nálam az ilyen külsőségek is nagyon meghatározóak. Jó szexuális élethez nem elég csak jellembeli szimptáia. Testi megfelelőség is kell,igényeknek elvárásoknak megfelelően.Ha meg nem,akkor érdektelenné válik.De attól is megundorodom,ha a tisztálkodási szokásai hanyagabbá válnak. Vagy ha egy irányító akarnok sárkánnyá változik, a régi mellérendő viszonból.
2010. szept. 23. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!