Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok, meleg. Van egy szintén 13 éves fiúm, szerintetek csókolózhatunk?
19:33
Nem kell utánaolvasnom, mert átéltem.
Nehogy már egy vadidegen hetero mondja meg, hogy mit is érzek. Honnan tudná?
Ja, ne heterók mondjátok meg mit érzünk. Már én is tudtam 13 évesen, és egyáltalán nem értem miért mondják folyton ezt "jaj még ennyi idősen kicsi vagy, hülye vagy, nem tudod felfogni / eldönteni" Kedves kérdező, rengeteg a homofób akik sosem fognak minket megérteni, de ne foglalkozz velük! Valóban eléggé szánalmas, primitív a magyar életfelfogás (bocs az általánosításért). Igaz melegként nehezebb az élet , de attól még lehet szép ;)
Én azt mondom, hogy majd ti érzitek mikor eljön a csókolózás ideje, de ne siessétek el. Most nekem is alakul valami, remélem összejön neked is (:
14/F
Jól írja az előttem lévő, nem tudom honnan veszitek azt a h*lyeséget, hogy 13 évesen az ember nem tudja mihez/kihez vonzódik. 13 évesen nagyon is tudhatja. Van akinél korábban, van akinél később jön elő. Ha egy heterót megkérdezünk, hogy anno 13 évesen tudta-e, hogy a lányokhoz vonzódik, egyértelmű igen lesz a válasza, és nem az, hogy hát még nem tudta eldönteni, csak később alakult ki...
Kérdező: nyugodtan csókolózhattok, bár ne a nyilvánosság előtt, mert abból nem jönnétek ki jól...
Én megértelek... Sok értetlen hülye... 13 voltam én is amikor az első csókom volt fiúval :P Szerintem ha szeretitek tényleg egymást akkor miért ne lehetne?
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!