Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy komolyabb csalodas teljese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy komolyabb csalodas teljesen megvaltoztathatja ertekelesunket a masik nemrol?

Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Általában igen, bár hibásan, mert nem a "nemtől" függ a dolog, hanem az embertől, de sajnos hajlamosak vagyunk általánosítani.
2012. nov. 7. 08:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen. Bár elég sajnálatos, de az ember igen sok viszonylatban hajlamos az általánosításra.

Egy pasi átveri a nőt a párkapcsolatban, akkor minden pasi szemétláda. Ugyanez fordítva, akkor minden nő k*rva.

Sosem értettem az ilyen hozzáállást :/

2012. nov. 7. 09:08
 3/7 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Engem összetörtek egyszer, de nagyon egy kapcsolatban. Tudom, hogy én is hibás voltam, hogy szétmentünk, de nem biztos akkor sem, hogy megérdemelten szakított velem. Azóta nem merek annyira szeretni, mint akkor, habár jó úton haladok a gyógyulás felé :)

23F

2012. nov. 7. 09:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Jobbulást mindenkinek! ;)
2012. nov. 7. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Az enyémet nem változtatta meg. Csak annyi történt, hogy rosszul választottam, és ÉN választottam. Nem volt elegendő emberismeretem. Ettől még nem szemét minden férfi. :)

Azóta férjnél vagyok, és a férjem egy angyal. :)

2012. nov. 7. 09:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Szoval kinek hogyan sikerul,bizonyara mindket oldalon vannak komoly felfogasu,megbizhato peldanyok is.:)) Gondolom ez csak egy rossz beidegzodes hogy egy negativum utan egy szinben igyekszunk latni mindenkit.
2012. nov. 7. 10:03
 7/7 anonim ***** válasza:

melyik állapotban: csak úgy az utcán ismeretlenbe minden nő? vagy egy kolléganő? egy bolti eladó? a körúton egy k? a konditeremben egy futó csaj? a húgom barátnője? az anyám barátnője? a saját barátnőm? (ja olyan nincs :D)

szóval, ha elképzeled a helyzeteket, ahogy mindegyikkel beszélsz, mindegyikről külön egyedi véleményed lesz, akkor is szerintem, ha egy lány hazavágott.

2012. nov. 7. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!