Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltoztathatja a mellplasztika az életünket?
Nekem eszem ágában nem lenne megcsináltatni a melleimet, nem ez tenné jobbá az életemet. Ha neki eddig a mellei gondot okoztak, nem volt önbizalma, a műtét után pedig ez megváltozott, érthető hogy változott az élete. Bár szerintem az ebből eredő boldogság nem tart sokáig. Addig kb amíg megszokja az ember.
17/L
én sosem értettem azokat az embereket akiknek ettől megnő az önbizalma. nektek attól lesz önbizalmatok h nagy a melletek, vagy mivan? nekem nincs nagy mellem, de ez sosem volt nálam probléma. volt önbizalmam, mert bíztam magamban, tudtam h mire vagyok képes, és nem a melleim miatt bíztam magamban:D sosem volt hátrány az h nincsen nagy mellem. mert nem a melleim miatt éreztem magamat képesnek vmire, és nem a melleim jelentették a személyiségemet.
de hogy a kérdésre is válaszoljak, biztosan megváltoztatja az életet a mellplasztika, csak azt nemlehet tudni h milyen irányba.
Második vagyok. Mivel csak korrekciós műtét volt, így nem nagyobb, hanem picit kisebb lett a mellem, de nem lógott mint előtte, hanem szépen a helyén volt. Számomra nagy önbizalmat adott, mert akkoriban más okok miatt súlyos depresszióban szenvedtem.
Gondolom a mellnagyobbítás méginkább megváltoztatja egy nő életét, én csak a korrekcióról tudom, hogy milyen hatása van lelkileg...
Ismerek olyan lányt aki szinte lapos volt és mellplasztikáztatott, a végeredmény elfogadható volt részemről. A lány boldog lett.
Viszont láttam nagyon durva ellentétet is amikor a nagy mellből tényleg óriásit készített a lány. A szó szoros értelemben mintha valami tartotta volna a két mellét, úgy csúcsosodott, ő majd szerintem 40 vagy 50 évesen jön rá a rossz döntésre, mert amikor elkészült boldog volt, az ilyen ideiglenes érzés mindig, nem úgy mint az első leányzó akiről írtam.
Igen.
Baromi rondák a hegek, és a függőleges helyzeten kívül minden más helyzetben az ilyen mellek.
Csak arra jó, hogy teljesen felöltözve a férfiak szeme kiesik a helyéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!