Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megváltoztathatja a mellplaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltoztathatja a mellplasztika az életünket?

Figyelt kérdés
Teszem azt addig boldogtalan volt az illető, de amint átszabatta a kebleit, egy csapásra megváltozott az egész élete. Akad ilyen köztetek? Kíváncsian várok bármilyen tapasztalatot:)
2009. jún. 19. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem eszem ágában nem lenne megcsináltatni a melleimet, nem ez tenné jobbá az életemet. Ha neki eddig a mellei gondot okoztak, nem volt önbizalma, a műtét után pedig ez megváltozott, érthető hogy változott az élete. Bár szerintem az ebből eredő boldogság nem tart sokáig. Addig kb amíg megszokja az ember.

17/L

2009. jún. 19. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Megváltoztatta. Műtét után lett önbizalmam mindaddig, míg rájöttem, hogy a ronda hegekkel kell együtt élnem, mert nincs pénzem egy újabb műtétre, hogy rendbehozzák. Viszont elfogadtam, nem annyira gátol semmiben, csak nagyon picit zavar. Úgy is megcsináltatom egyszer, majd ha megtehetem.
2009. jún. 19. 10:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is megváltoztatja. Neked a melled lesz nagyobb, a sebésznek pedig a számláján lévő összeg.
2009. jún. 19. 11:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Fú, akit én láttam, h megcsináltatta a mellét, az úgy nézett ki, mintha 2 teniszlabda lett volna a bőre alatt. + a hegek. Biztos, h megváltoztatja, csak az a kérdés, milyen irányba..
2009. jún. 19. 11:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

én sosem értettem azokat az embereket akiknek ettől megnő az önbizalma. nektek attól lesz önbizalmatok h nagy a melletek, vagy mivan? nekem nincs nagy mellem, de ez sosem volt nálam probléma. volt önbizalmam, mert bíztam magamban, tudtam h mire vagyok képes, és nem a melleim miatt bíztam magamban:D sosem volt hátrány az h nincsen nagy mellem. mert nem a melleim miatt éreztem magamat képesnek vmire, és nem a melleim jelentették a személyiségemet.

de hogy a kérdésre is válaszoljak, biztosan megváltoztatja az életet a mellplasztika, csak azt nemlehet tudni h milyen irányba.

2009. jún. 19. 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Mivel csak korrekciós műtét volt, így nem nagyobb, hanem picit kisebb lett a mellem, de nem lógott mint előtte, hanem szépen a helyén volt. Számomra nagy önbizalmat adott, mert akkoriban más okok miatt súlyos depresszióban szenvedtem.

Gondolom a mellnagyobbítás méginkább megváltoztatja egy nő életét, én csak a korrekcióról tudom, hogy milyen hatása van lelkileg...

2009. jún. 19. 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:
A mellplasztika egy dolog, van, aki rászorul, és jót tesz neki. Én csak a szilikoncsöcsöket nem tudtam soha megérteni!!!
2009. jún. 19. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Ismerek olyan lányt aki szinte lapos volt és mellplasztikáztatott, a végeredmény elfogadható volt részemről. A lány boldog lett.

Viszont láttam nagyon durva ellentétet is amikor a nagy mellből tényleg óriásit készített a lány. A szó szoros értelemben mintha valami tartotta volna a két mellét, úgy csúcsosodott, ő majd szerintem 40 vagy 50 évesen jön rá a rossz döntésre, mert amikor elkészült boldog volt, az ilyen ideiglenes érzés mindig, nem úgy mint az első leányzó akiről írtam.

2009. jún. 19. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen.

Baromi rondák a hegek, és a függőleges helyzeten kívül minden más helyzetben az ilyen mellek.

Csak arra jó, hogy teljesen felöltözve a férfiak szeme kiesik a helyéről.

2009. jún. 19. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!