Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kibekulni vagy sem? Ha valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibekulni vagy sem? Ha valakit igazan szerettel, azt 1 ev megvaltoztathatja?

Figyelt kérdés

2 evet voltunk egyutt a baratommal, 1 evet kulon, alig koszontunk. Egy ideje talalkozgatunk, viszont o azt mondja h csak barat akar lenni velem. Egyik kozos baratunk azt mondja h ne tegyuk mindketten a hulyet, mert o tudja h a srac meg szeret. Es tenyleg kint voltam vele tegnap este is,de olyan celzasokat csinal amiket egyszeruen nem lehet nem felreerteni.(H uljek kozel hozza, h kepzeljem el h a masik baratja kibekult a baratnojevel 1 ev utan..milyten hihetetlen, de megis szep)

21ek vagyunk mindketten. O volt nekem az a srac akit legjobban szerettem, komoly kapcsolatunk volt es mondta h en is neki.

Csak elottem volt egy 3 eves kapcsolata, es azert vetettem veget a kapcsolatnak mert eltavolodtunk es lattam h kiakarja szorakozni magat.

Nos ebben az 1 evben ez megvolt, de most megint keres "mint barat". Nem volt komoly senki se neki se nekem az egy ev alatt. Talan felrertem az egeszet es tenyleg csak baratsagot akar v annal tobbet?

Nem merem megkerdezni, mert ha csak barat akar lenni es en felreertem, az ciki.

Viszont o is olyan zarkozott tipus h ha akarna is, csak akkor mondana meg ha biztosra tudna h en akarok.

Hogyan tudjam meg h mit akar igazan?

2009. szept. 19. 00:12
 1/2 anonim ***** válasza:

öleld át és csókold meg...:D

Mi az erősebb érzés benned? A félelem hogy leégsz előtte mert csak barátnak akar téged, vagy az hogy szereted? Ha válaszolni tudsz erre akkor megtalálod a megoldást.

Ha nem bánsz jól a szavakkal akkor csak próbáld megcsókolni.

JAKOMO 25F

2009. szept. 19. 07:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Lépj már tovább az Istenért! A végén még le is fekszel vele, és örökre második maradsz! Keress magadnek egy rendes fickót!
2009. szept. 24. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!