Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belegondoltatok már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belegondoltatok már, hogy egyes döntésetek mennyire megváltoztathatja a jövőtöket?

Figyelt kérdés

Az én történetem: ha 8.os koromban úgy döntöttem, hogy eltávolodom egy fiútól, akibe bele voltam esve. Nagyon. De ő túl félénk volt ahhoz, hogy kezdeményezzen. Mindketten ugyanabba a suliba akartunk menni, de nekem volt egy alernatívám távol a másik, általa is kinézett sulitól. Tudtam, ha a közelében maradok, és esetleg összejön egy csajjal, akkor szenvedni fogok. Túlságosan féltem, így elmentem a távoli iskolába. Még ballagás után bevallottam neki, hogy bele vagyok esve, hisz már nem veszhettem semmit, max megszakadt volna a barátság de ő nem szólt rá semmit. Tényleg semmit. A távoli iskolában összejöttem egy fiúval, majd fél év múlva vége lett. Utána megpróbáltam összejönni ezzel a fiúval, akiből akkor már 2 éve próbáltam kiszeretni. Mondanom sem kell, hogy reagált ugyan rá, de az lehetett baráti közeledés is, hisz az egész rokonságával jóban vagyok, haverok vagyok, én ismerem még most is a legjobban. Szóval nem mertem lépni. Akkor már ért annyit a barátság. Egy évvel az első szakítás után összejöttem a jelenlegi párommal, immár lassan 4 éve vagyunk együtt. Nemrég elbeszélgettem ezzel a fiúval, és kiderült, én sem vagyok közömbös számára, ha nem vagyok annyira gyáva, és ő nem annyira félénk, akkor talán most vele lennék.

A történet, és a kérdés lényege, hogy belegondoltam, ha nem megyek el abba a középiskolába, akkor nem jövök össze a jelenlegi párommal, és lehet, hogy akkor ezzel a fiúval jöttem volna össze, vagy esetleg még mindig kerülgetnénk egymást. Nektek volt hasonló, vagy nagyobb döntésetek, ami hatására másként alakult a jövőtök?

2010. jan. 2. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden döntésünk hatással van a jövőnkre, ha pl. most nem ide írosgatnék, hanem földrajzot tanulnék, lehet felvennének ELTE TTkra, ahol mondjuk csillagasz lehetnék, és akkor véletlenül kikerülnék, mondjuk svájcba csillagásznak ahol megismerkednék egy izlandi nővel, és vele élnék együtt, de mivel most ide írok ezért a jelenlegi barátnőm lesz életem párja, ezt ki tudja?...
2010. jan. 2. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Az életünk véletlenek sorozata...

Ha engedély nélkül nem megyek el egy koncertre, nem ismerem meg első barátnőmet. Ha nem abba a suliba jelentkezek, ahova ezt tettem, akkor másik városba kerültem volna. Mivel ebbe a városba kerültem, így nem ott voltam, ahova később barátnőm jött. Részben ez is közrejátszott a szakításunkban. Egy hétvégére ottmaradtam kivételesen ezekután a kollégiumban, amikor is megismertem következő barátnőmet. Nyáron emiatt ottmaradtam abban a városban albérletben, ahol megismerkedtem egy baráti társasággal. Velük együtt ismertem meg egy másik társaságot, aminek hatására szakítottam barátnőmmel. Ez is beindított eseményeket, de ezek még igen bizonytalanok.

Szóval röviden, részlettelenül ennyit a döntéseimről és következményeikről. De mellettük van még baromi sok véletlen, amit nem befolyásolhattam, mégis alakította az életemet.

(pl a sulinál kerülhettem volna abba a városba, ahova első barátnőm is ment később, csak ők másik városba helyeztek ki...)

2010. jan. 2. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem szabad a következményekre gondolni. Ha már a következményekhez értetek, akkor pedig vállalni kell a felelősséget, vagy kijavítani a hibát. Nincs menthetetlen, nincs megmásíthatatlan, amit valaha tettél. Ki lehet javítani, így, vagy úgy. Én ezt gondolom.
2010. jan. 2. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:

1,5 éve nyáron ha nem megyek a közeli városba vásárolni, és nem azzal a busszal jövök, amivel jöttem, akkor nem találkoztam volna a Párommal. Ha akkor nem miniszoknya van rajtam, valószínűleg meg se néz :D

Ha nem írtam volna neki egy kommentet MyVIP-en (egy faluban lakunk, ismerősök voltunk) akkor nem vett volna fel MSN-re.

Ha nem vett volna fel MSN-re, most nem lennénk együtt.

De mindez megtörtént, és már 1,5 éve együtt vagyunk :P

18L

2010. jan. 2. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha életem szerelmét hamarabb ismerem meg, nem akkor, amikor már férjnél volt, akkor ma talán nem szenvednék ennyire....
2010. jan. 4. 12:43
 6/6 anonim ***** válasza:
butaság :)
2010. jan. 4. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!