Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon kemeny csalodas megvaltoztathatja jellemunket, nezeteinket az emberkozti kapcsolatokrol?
Ez a kérdés annak az "elődje" lehet, amit én tettem fel anno. Az valahogy úgy hangzott, hogy "mi lett velem?" korábban állandóan előrelátó voltam meg optimista, aztán egy két igen emlékezetes esemény után felvettem a "hagyok mindent a f...ba" állapotot. Nem tudtam feltétlen közvetlenséggel fordulni senki felé, attól tartottam h. ugyan azt a rosszat élem át újra, és nyilván ezt nem akartam, szóval meghúztam a határt h. meddig mehetek, és ez a határ jóval lejjebb volt az eddiginél.
Attól tartok ez nem is fog változni, de nem is feltétlen baj ez, nem kell mindenkivel "atomjófej"-nek lenni, pláne ha az illető "atomse*ggfej" :D
csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani,szerintem igen
ha nem is örökre,de a csalódás jó időre megváltoztatja a gondolkodásod szinte mindenféle emberi kapcsolatról,átértékelsz sok dolgot.
Ez teljesen természetes. Csak ne tartson örökké!
És az is fontos, hogyha lesz új kapcsolatod, és nem bízol benne eléggé, akkor neki is legyen türelme és ideje rád, hogy bebizonyítsa, hogy ő nem akar bántani.
Ez is, mint majdnem minden 2 vagy több emberen múlik, legfőképp magadon.
Szerintem a jellemünket nem, hiszen az alaptermészeteden szinte lehetetlen változtatni. Viszont az emberi kapcsolatokról alkotott véleményeden szerintem nagyon sokat tud változtatni. Bár nem tudom, hogy nekem ez a szakítás óta szerzett tapasztalatokból, vagy a csalódásból ered.
Szerintem hosszútávon senkinek nem árt meg, ha csalódik néha. Én már akkor is örültem neki, mert tudtam, ha kimászom belőle, 1000x jobb lesz. Így is lett :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!