Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nagyon kemeny csalodas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon kemeny csalodas megvaltoztathatja jellemunket, nezeteinket az emberkozti kapcsolatokrol?

Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez szerintem egyéntől függ. Engem változtatott meg már egy csalódás bizonyos nézetemről, úgyhogy ez rám igaz. Nagyon szerelmes típus voltam, aki rajongott a párjáért. Benne kellett csalódnom, és úgy érzem a szerelemben magában is csalódtam. Már nem gondolom azt, hogy létezik a nagy Ő és hogy létezik egész életen át tartó szerelem.
2012. okt. 2. 13:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés annak az "elődje" lehet, amit én tettem fel anno. Az valahogy úgy hangzott, hogy "mi lett velem?" korábban állandóan előrelátó voltam meg optimista, aztán egy két igen emlékezetes esemény után felvettem a "hagyok mindent a f...ba" állapotot. Nem tudtam feltétlen közvetlenséggel fordulni senki felé, attól tartottam h. ugyan azt a rosszat élem át újra, és nyilván ezt nem akartam, szóval meghúztam a határt h. meddig mehetek, és ez a határ jóval lejjebb volt az eddiginél.

Attól tartok ez nem is fog változni, de nem is feltétlen baj ez, nem kell mindenkivel "atomjófej"-nek lenni, pláne ha az illető "atomse*ggfej" :D

2012. okt. 2. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így! Azóta kerülöm az emberekkel való társalgás szinte minden formáját. Csak a jó bevált egyénekkel diskurálok, meg a kb megbízható emberekkel. Totál ki voltam kerek 1 évig, de ma már a biztonságos három lépés távolság tartó ember vagyok.
2012. okt. 2. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:

csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani,szerintem igen

ha nem is örökre,de a csalódás jó időre megváltoztatja a gondolkodásod szinte mindenféle emberi kapcsolatról,átértékelsz sok dolgot.

2012. okt. 2. 13:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az exem egy barom volt. Megvert, megcsalt, megalázott..Tehát a létező összes hibát elkövette. Szakítás után azt mondtam: “Az összes leendő pasimat megcsalom és porig alázom!“ Egy hétig tartott ez a csalódott felfogás...Nem csaltam meg senkit. Rájöttem, hogy az alapvető őszinte, hűséges természetemen nem tudok változtatni. És szerintem senki se tud. Max. rövid ideig, aztán rájön, hogy pár idióta miatt nem érdemes másokkal kib.szni.
2012. okt. 2. 14:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen meg, de az már egyénfüggő hogy mi az a csalódás.
2012. okt. 2. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
A nem szerelmi társas kapcsolatokat befolyásolhatja. De pl. nálam pár hónapig volt. Abban mutatkozott meg, hogy kerültem az embereket, picit lekezelőbb voltam velük, de szerencsére ez az állapot se tartott sokáig.
2012. okt. 2. 14:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen ,igy van, jo idore elkerulod az embereket,gyanakvo leszel,bizalmatlan,es magambol kiindulva mar nem fogok tobbe ugy tekinteni egy esetleges kapcsolatot mint azelott.
2012. okt. 3. 07:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez teljesen természetes. Csak ne tartson örökké!

És az is fontos, hogyha lesz új kapcsolatod, és nem bízol benne eléggé, akkor neki is legyen türelme és ideje rád, hogy bebizonyítsa, hogy ő nem akar bántani.

Ez is, mint majdnem minden 2 vagy több emberen múlik, legfőképp magadon.

2012. okt. 3. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a jellemünket nem, hiszen az alaptermészeteden szinte lehetetlen változtatni. Viszont az emberi kapcsolatokról alkotott véleményeden szerintem nagyon sokat tud változtatni. Bár nem tudom, hogy nekem ez a szakítás óta szerzett tapasztalatokból, vagy a csalódásból ered.

Szerintem hosszútávon senkinek nem árt meg, ha csalódik néha. Én már akkor is örültem neki, mert tudtam, ha kimászom belőle, 1000x jobb lesz. Így is lett :)

20L

2012. okt. 3. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!