Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vélekedhet egy ember így a kapcsolatokról?
Ez a 165 cm-es 52 kilós csonti 22 éves aki szűz, és esetleg a debreceni, vagy másik gyakoris urban legend?
Egyébként sok csalódás, nincs reális világképe, van ilyen.
Kedvencem az, hogy minden csaj pénzsóher, a csajoknak meg a kigyúrt barmok kellenek.
És de tényleg. :D
Szóval múltkor ülünk barátommal gyrososnál besétál a kokszos tarkopasz síkhülye tekintetű gorilla XS-es cuccokban, hadd feszüljön, bimbi gondosan kilátszik, mindezt olyan járással, mint Tarzan két lábon, oldalán a hello kittys bugyirózsaszínben pompázó plasztikbarbi cicájával és gondos negyed órás elmélkedés után rendeltek valamit, további tíz percig kattogva rajta, hogy helyben fogyasszák, vagy elvigyék? Ehhez jött az egymással való iq fighter társalgás.
Nekünk a kaja is megállt a szánkban a jelenet láttán, majd kimentek, és hangosröhögés. XD
Szóval jah. A pénzsóher p.icsáknak ezek a kigyúrt barmok kellenek. De őszintén, mit bánjátok? XD
Ezzel csak az a legnagyobb probléma, hogy amíg így gondolkodik nem is lesz rendes kapcsolata. Ördögi kör.
Nekem sem volt még komoly barátom 21 évesen, de messze nem így fogom fel a dolgokat.
Vele én is beszéltem, kedves voltam vele, elején kommunikatívabb volt, de utána nem érdeklődött egyáltalán...engem meg nem érdekel úgy hogy most én érdeklődjek..normmális gyerek..de az gáz hogy felirja ide naponta minden nap 2x 3x hogy mi a baja
kicsit változtatnia kellene, engem is idegesít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!