Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vélekedhet egy ember így a kapcsolatokról?
Minden lánnyal így csinál..(Gondolom lány vagy)
Én jól kijövök a csajokkal...
Pl:Ismertem meg egy csajt is és több mint 4 hónapja beszélgetünk mindig...
Nekem meg egyenesen tetszik a srác, nem is értem miért nem volt még barátnője. Ha közelebb élnénk egymáshoz én már jártam volna vele, ezt meg is mondtam neki. Szerintem olyan igazságtalanság, hogy ilyen távol élünk egymástól, de ő nem szeretne távkapcsolatot. Én sokat leveleztem vele és a lelke mélyén tudom, hogy jó ember, ez a bunkózás meg valami pajzs lehet nála. A való életben nem mutatja gyengének magát csak itt válik sírós kisfiúvá ezt is megtudtam tőle. Próbálja kiölni az érzelmes énjét, mert azt tartja a legnagyobb gyengéjének, illetve nagyon elégedetlen a külsejével, az alacsonyságával főleg.
Amúgy meg az vessen rá követ, aki tökéletes!
Na akkor nem csak velem ilyen. Mondtam neki, hogy azért nem úgy vannak a dolgok, hogy őkegyelmét nem érdemlik meg a nők. :D
Próbáltam segíteni, kétszer letörölt, akkor ba.ssza a rezet.... Remélem, hogy egyszer normális lesz, mert alapjában véve nem lenne reménytelen eset, sőt...
Azt nem értem minek rinyál nők után ha 90%-a ribanc és a többi hülyesége.
Az mondjuk tényleg jó kérdés, hogy létezik-e igaz szerelem egy életre....
Így folytatja diliházban végzi, én se vagyok egy erős ember, de na....
21/N
Tudom hogy nem szűz..
Én se tartom magam húú de jó pasinak de nem hisztizek minden nap.Én türelmes vagyok..
Felajánlottam neki, hogy egyszer talizhatnánk bpen, az kb félúton van mindkettőnknek. Gondoltam legalább kicsit kimozdul és elterelem a gondolatait, hátha tudok neki segíteni, bár nem szerettem volna tőle semmit.
Emlékeztetett valakire akit szerettem, talán ezért szerettem volna hogy jobb lenne neki.
Gondolom úgyis törlik a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!