Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit csináltok, ha szerelmesek vagytok egy lányba, de levetkőztetitek, és csúnya a melle?
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 20:02
12/19 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Még nem találkoztam olyan csajjal, akinek nem tetszett volna a melle. Bár én olyan vagyok, hogy nagyon látszódik rajtam ha valami nem tetszik vagy nem az történik, amire számítok. Biztos, hogy nem tenném szóvá, szerintem hamar túllépnék rajta.
13/19 anonim válasza:
Ugyan már.. nem vagy te szerelmes. :) Ha szerelmes lennél, akkor nem esnél kétségbe a melle láttán.
Szerelmes...höhöhö...
14/19 anonim válasza:
szerintem ezt egy lány kérdezte, akinek a fixa ideája, hogy csúnya melle, pedig lehet, hogy nem is
egyébként fiúk, ha nem csorgatnátok a nyálatok a műa.cicikre, akkor nekünk is több önbizalmunk lenne
15/19 anonim válasza:
Utóbbival egyetértek!!! Pontosan....
16/19 A kérdező kommentje:
Hát igen, én vagyok a lány, és félek, hogy mi lesz, ha a párom meglát melltartó nélkül. Picit lógnak is, meg nagy az udvara... Nagyon zavar, de egyszer ezen muszáj lesz túlesni. Csak félek, hogy kiábrándul belőlem.
2012. nov. 6. 21:39
17/19 anonim válasza:
nem fogja különösebben zavarni, ha szeret, a műmellről meg annyit, hogy nekem tök mindegy milyen/mekkora, csak ne legyen mű
18/19 anonim válasza:
a szerelem megszépíti, a lila köd eltakarja.
19/19 anonim válasza:
Ám ki érdekel a melle, nem a mellébe meg a seggébe lettem szerelmes, hanem az egész lényébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!