Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felköszöntsem majd az osztálytársamat?
Nem vagyunk olyan közeli viszonyban. Nemsokára lesz a szülinapja és gondoltam, hogy írok neki facebookon. Sokat szoktunk szemezni órákon, bámulni is szokott (kicsit feltünően), párszor megérintett, meg velem mindig kedves és figyelmes. Az túl félreérthető, ha üzenetben köszöntöm fel? Ha félreértettem volna a jeleket, és nem fog majd visszaírni? Bár azokat nem nagyon lehet félreérteni.. Nem mindenkinek szokta megköszönni, ezért gondolok arra, hogy nekem se fog visszaírni. Nem lesz gáz ha mégse fog visszaírni?
17/L
elvettél 1 percet ezz a sz@rral az életemből,köszi.
irjál neki aztán vagy ír vagy nem...
Hát ha hétköznap van, akkor a suliban is simán felköszöntheted. Nekem még énekeltek is a fiúk.:) Meg én is mindig felköszöntöm még azokat is, akikkel alig-alig beszélek.
Ha meg hétvégén, akkor pedig írhatsz az üzifalára is, de az üzenet is megfelel. Amúgy szerintem nem gáz az sem ha nem ír vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!