Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felköszöntsem vagy sem?
Nem tudok elfelejteni egy pasit akárhogy is akarom nem megy !:(
Hiába járok el bulizni hiába vagyok a barátaimmal akkor is csak rá gondolok!:( Nem szoktam vele nap mint nap találkozni de amikor meglátom szabályosan rosszul érzem magam h miért más lány lehet vele és miért nem én?:(
Már vagy fél éve lesz hogy irtóra szerelmes vagyok belé :(Õ elég csúnyán átvert engem leku.vázott. stb de én ezek utána is csak vele szeretnék lenni!:( Tudom sokan hülyének néznek emiatt és már mondták is hogy 1000% többet érdemlek .
Jövõhéten lesz a szülinapja nem tudom felköszöntsem-e!Lehet lenézne engem,abban se vagyok biztos már h visszaírna a levelemre !A születésnapját vártam már hetek óta h hátha akkor beszélhetek vele újra !Nem tudom mit tegyek valaki segítsen !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!