Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy csaj aki nagyon bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj aki nagyon bejön nekem ma van a 18. -születésnapja szerintetek felköszöntsem?

Figyelt kérdés

Látásból ismerjük egymást még nem beszéltünk egymással viszont én szívesen megismerkednék vele. Vagy inkább ne írjak neki? (nehogy h-ülyének nézzen)

21f

2010. máj. 16. 06:17
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem egy sok boldog szülinapotba nincs semmi :D

ha meg hulyéneknéz akkor legaláb érdeklődik h mért is köszöntöted fel de nem hinném h hulyéneknéz mindenkinek jolesik ha felköszöntik :d 21/f

2010. máj. 16. 06:40
 2/9 anonim ***** válasza:
jah nyugodtan biztos nem fog haragudni érte
2010. máj. 16. 07:58
 3/9 anonim ***** válasza:
írj neki nyugodtan.
2010. máj. 16. 09:45
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2010. máj. 16. 12:06
 5/9 anonim válasza:
Ez nagyon jó ötlet legalább felkelti az érdeklődését és ebbe még tényleg nincs semmi!Max egy izgalmas beszélgetés!
2010. máj. 16. 12:41
 6/9 A kérdező kommentje:

hát megköszönte de igazából nem lett egy beszélgetés belőle pedig én szeretném "sziaKöszi szépen;):)"

ilyenkor mit írjak neki vagy inkább hadjam?

egy tanácstalan srác :D

2010. máj. 20. 11:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem most ne nagyon írogass neki. Inkább, ha találkoztok, akkor vidáman mosolyogj és köszönj rá. Innen tudni goja, hogy igazán érdeklődsz iránta. Ha visszaköszön az jó dolog!

Hogyan írtál neki? Valamilyen közösségi oldalon?

Érdemes lesz vele valahogyan szóba elegyedni. Egy köszönés után megállítod és megkérdezed mit tanul/dolgozik. Esetleg szimán elmondhatod neki, hogy azért kívántál boldog szülinapot, mert szimpatikus neked.

Hidd el, ha nem próbálkozol, akkor később haragudni fogsz magadra, hogy nem tettél semmit. Hülyeség lenne itt abbahagyni, most, hogy már leveleztetek.

Bátorság!

2010. máj. 20. 12:15
 8/9 A kérdező kommentje:

myvipre írtam neki látásból ismerjük egymást mert egy darabig egy buszon mentünk suliba

az a baj h mióta én végeztem a sulival nem találkozunk

ő pedig fősulira fog menni

köszi a válaszokat

2010. máj. 20. 12:48
 9/9 anonim válasza:
Koszontsd fel nyugodtan, ugy gondolkozz hogy nincs vesztenivalod
2010. máj. 20. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!