Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Luxusprosti" lennék? Gáz, ha nem zavarnak ezek a dolgok?
A barátom pénzt és ajándékokat ad rendszeresen és tudom,hogy ez valahol nem oké,de már nem zavar.Jól érzem magam így,hogy nem kell dolgoznom és olyan dolgokat csinálnom,amikhez nincs kedvem.Az egyik legjobb barátnőm szerint olyan,mintha egy luxusprosti lennék,aki csendbe marad a drága dolgokért cserébe.
A többi barátnőm pedig azt mondja,hogy csak féltékeny,mert mostanában hanyagolom az új életem miatt.
"...mert mostanában hanyagolom az új életem miatt."
Ès szerinted meddig fog ez a csodálatos új élet tartani? Le leszel cserélve, aztán a tescoba se vesznek fel.
Amíg fiatal vagy addig próbálhatnál valamit kezdeni, hogy a saját erödböl talpon tudj maradni, de te a könnyebb utat választod. Biztos kinézel valahogy (most még), és kihasználod, ami nem is lenne baj, de könyörgöm egy családapával? A másik meg, hogy a szépség elmúlik, mi lesz veled pár év múlva? Amikor már nem fog senki kitartani? Bár szerintem hiába írunk bármit is, neked így tök jó. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!