Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire zavarnak titeket a pattanások egy lányon?

Figyelt kérdés
Nem vagyok tele pattanásokkal, egy kis púderrel már szinte nem is látszik, engem mégis zavarnak, mert attól félek, túl feltűnő. Mennyire találjátok visszataszítónak? (Lányok is írhatnak véleményt)
2011. máj. 2. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Amennyire teged a farkamon lévő anyajel
2011. máj. 2. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
ha nem vagy varangyos béka, és csak egy kicsit is aranyos csaj vagy akkro észre sem veszem...
2011. máj. 2. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
sajnos én is mindig azt érzem h ezzel elriasztom a pasikat..
2011. máj. 2. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nem szép érett, kinyomhatóan fehér, akkor nem zavar!
2011. máj. 2. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Púderezés helyett kezeltesd kozmetikussal, jobban jársz. Pár apró pattanás nem a világ vége, de a sok gyulladt pattanás a legszebb arcot is elrondítja, tudom, mert átmentem ezen.
2011. máj. 2. 22:24
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

simán....lájkolom... finom, ahogy édesen megnyalintod, végighúzva rajta a nyelved, várva, hogy mikor sercen már ki a nyelvedre a hófehér váladék...nyami...

Mégis, szerinted??? :-/

2011. máj. 5. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van szépséghibája. Nem hiszem, hogy egy ÉRTELMES, ÉRETT fiút pont ez tartana vissza. Persze nem a legszebb látvány, de nem ragyákról hanem néhény pattanásról van csak szó. Ha kedves és amúgy csinos nem hiszem, hogy bárkinek is problémája lenne veled.

L/19

2011. máj. 5. 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Jajj, én is folyton ettől parázok, pedig nincs sok csak 1-1 néha elvétve, nekem 20 évesen jöttek ki a pattik mire másnak már elmúlnak...:S

21/L

2011. máj. 5. 19:54
 9/9 A kérdező kommentje:

19:34 jó bunkó vagy. Bár én kértem a véleményeket, számíthattam rá, hogy vannak ilyenek is. Az a lényeg, hogy te tökéletes vagy :) (vagy pont az ellenkező és ilyenekkel próbálod ellensúlyozni). Bár szerintem intelligens ember ezt a véleményt is le tudta volna írni normálisan :):)

A többieknek köszönöm a véleményeket :):)

2011. máj. 6. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!