Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire zavarnak titeket a pattanások egy lányon?
simán....lájkolom... finom, ahogy édesen megnyalintod, végighúzva rajta a nyelved, várva, hogy mikor sercen már ki a nyelvedre a hófehér váladék...nyami...
Mégis, szerinted??? :-/
Mindenkinek van szépséghibája. Nem hiszem, hogy egy ÉRTELMES, ÉRETT fiút pont ez tartana vissza. Persze nem a legszebb látvány, de nem ragyákról hanem néhény pattanásról van csak szó. Ha kedves és amúgy csinos nem hiszem, hogy bárkinek is problémája lenne veled.
L/19
Jajj, én is folyton ettől parázok, pedig nincs sok csak 1-1 néha elvétve, nekem 20 évesen jöttek ki a pattik mire másnak már elmúlnak...:S
21/L
19:34 jó bunkó vagy. Bár én kértem a véleményeket, számíthattam rá, hogy vannak ilyenek is. Az a lényeg, hogy te tökéletes vagy :) (vagy pont az ellenkező és ilyenekkel próbálod ellensúlyozni). Bár szerintem intelligens ember ezt a véleményt is le tudta volna írni normálisan :):)
A többieknek köszönöm a véleményeket :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!