Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavarnak a barátomban ezek a tulajdonságok. Csak szerintem abnormálisak ezek?
Az egyik dolog a káromkodás. Rendszeresen használja a kurwa és a b@szd meg kifejezéseket, nem értem, miért nem tudja elmondani a dolgokat ezek nélkül is.
Jó, néha nekem is kicsúszik a számon, ha valami sokkhatás ér, de ez nem rendszeres.
A másik, hogy ítélkezik mások felett. "Ez egy hü.lye pics.a" "Ez egy bunkó paraszt" "Ez egy hü.lye"
Miért van erre szükség?? Miért kell mások életével foglalkozni?
Próbáltam már ezekről beszélgetni vele, de úgy látom rajta, nem akar változni.
manapság már mindenki úgy használja sajnos, én is...mint a "hogy" szót vagy bármelyik másikat.
nem hiszem hogy nagyon találni olyat aki nem káromkodik..
most az kit érdekel hogy te nem szoktál :DDD
kérdező:
Ez engem is idegesítene.Szólj neki hogy ez zavar és kérdezd meg hogy ezt mért csinálja?
Én nem szoktam káromkodni, és a páromtól is elvárom ezt.
Az ítélkezés pedig egy nagyon gusztustalan dolog. Többnyire olyan dolgokban ítélkeznek, amihez semmi köze nincs, sőt ami rosszabb, erkölcsi joga sincs, mert ő is egy csomó olyant tesz, amit mások is elítélhetnének, de ha ezt megtennék vala szembe, hát nagyon rossz néven venné. Én nem is tudnék ilyen emberrel élni. Azért jó hosszabb ideig járni valakivel , hogy a házasság előtt kiismerjük a tulajdonságait. Én szégyellnék ilyen emberrel megjelenni bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!