Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Luxusprosti" lennék? Gáz, ha nem zavarnak ezek a dolgok?
A barátom pénzt és ajándékokat ad rendszeresen és tudom,hogy ez valahol nem oké,de már nem zavar.Jól érzem magam így,hogy nem kell dolgoznom és olyan dolgokat csinálnom,amikhez nincs kedvem.Az egyik legjobb barátnőm szerint olyan,mintha egy luxusprosti lennék,aki csendbe marad a drága dolgokért cserébe.
A többi barátnőm pedig azt mondja,hogy csak féltékeny,mert mostanában hanyagolom az új életem miatt.
Használd ki a helyzetet, teljesen jól látod. De kérlek olvasd el a Tücsök és a hangya c. mesét, mert bizony egyenlőre a tücsök szerepe a tiéd. S én is azt mondom, hogy ennek vége lesz, s akkor jön a rossz világ rád. Ha ügyes vagy tartalékolsz az akkori ínséges időkre. S még valami: ne higgy a srác jövőbeli terveiben, amikről mesél. Azokban biztos nem vagy benne.
Ki akarna olyannal élni, aki semmit nem tesz hozzá anyagilag, erkölcsileg egy kapcsolathoz. Az ágyban lehetsz jó, de a szépséged múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!