Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Gáz, ha a barátnőtök megkér titeket, hogy vegyetek tampont neki?
Ebben szerintem semmi nincs. Eddig nem sokszor fordult elő ilyesmi, de pl egyszer voltunk vásárolni. És a barátom tehát nem is barátnőm, csak sima barát(lány). Oda adta a betéteit, meg valami más cuccot, hogy fogjam.
Mivel nem tudtam hova tenni, kézben tartottam, csomó ember sétált el körülöttem, leginkább senkit se érdekelt. Pedig még figyeltem is. Simán meglehet venni, ha meg zavarja álljon olyan kasszához ahol idős néni van, ő nem mind1 mit gondol?:)
Ugyanígy az óvszer, stb. Kit érdekel. ÉN egyszer az anyukám jelenlétében vásároltam óvszert. Akkor mondtam magamnak márpedig engem nem érdekel ki mit gondol. Hát,, semmi se volt.
Nem.
Mi van abban olyan nagy dolog?
Csak tudja a kasszás is,hogy nem magamnak veszem :D
Miért ne tenném meg neki,ha szeretem és tudom,hogy szarul van?
Nem gáz, természetes dolog.
Nekem se esik nehezemre bemenni az autósboltba vagy épp egy tálca sört venni a boltban.
Én pl. a kocsija kesztyűtartójába is mindig teszek tampont, görcsoldót, sose lehet tudni :D Rágó, feájdalomcsillapító, csoki, víz, zsepi mindig van a kocsiban :)
Egyébként nálunk is normálisak a pasik, apukám is vett már görcsoldót vagy épp ő váltotta ki a fogamzásgátlómat, fiú tesóm is hozott már tampont, nem hisztiztek. Ha megkérem őket, megteszik.
Nem jönnek zavarba a bugyiboltban sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!