Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Gáz, ha a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Gáz, ha a barátnőtök megkér titeket, hogy vegyetek tampont neki?

Figyelt kérdés
Mert az én párom szerint az, és nem volt hajlandó venni, félt, hogy hülyének nézik. Nem kértem volna meg, ha nem lettem volna annyira rosszul, hogy ne tudjak lemenni.

2012. nov. 5. 18:24
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, ahogy gondolkodik. Az én párom betétért szokott rohangálni :-)
2012. nov. 5. 19:09
 22/35 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, én 20, ő 18. én is így gondoltam.. nem is értem, ezért lenéznék, vagy mitől félhet? azért az óvszer valóban más, de szerintem azt evidens, hogy a fiú veszi. :)
2012. nov. 5. 19:12
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se gáz, én férjem is simán vesz betétet, terhességi tesztet, ami kell :D
2012. nov. 5. 19:13
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a gáz, hogy egy ilyen természetes dolgot cikinek meg izének tart. Különben nem zavarná, hogy "hozzávalót" kell venni.

Nekem is vesz ilyeneket, ha kell, egyszer magában ment nagybevásárolni és a betétek közül telefonált és fennhangon olvasta, hogy melyikre mi van írva, mert nem tudta eldönteni, hogy melyik kell. :)

Le kellene már rázni ezt az üknagymamás felfogást, hogy a női nemiszervet "a csúnyának" hívjuk, a menstruációra azt mondjuk, hogy mikor "beteg vagy", meg ilyenek. EZ a ciki.

2012. nov. 5. 19:18
 25/35 anonim ***** válasza:
Bár már ott tartanék, de sajnos nincs kinek venni...
2012. nov. 5. 21:59
 26/35 okoska31 ***** válasza:

hát kérdező, nagyon rosszul gondolod, ha szerinted evidens, hogy a férfi vegye az óvszert.

szerintem a nőknek is elemi érdekük, hogy legyen náluk óvszer. Gondold el, hogy nagy a vágy, és a srác közli, hogy nincs nála óvszer. leállsz? nem hiszem. és kész lehet a baj.

ellenben, ha nálad mindig van, akkor te magad gondoskodsz a védelmedről...

2012. nov. 6. 00:03
 27/35 A kérdező kommentje:

ha már személyeskedni akarsz: 1. fogamzásgátlót szedek, 2. ha nem akarom, nem csinálom... te talán nem így gondolod?

persze, ha muszáj lenne, megvenném én, de ez teljesen más tészta.. :D

2012. nov. 6. 00:17
 28/35 okoska31 ***** válasza:

honnan tudtam volna, hogy tablettát szedsz? nem volt kiírva...

nem akarod, nem csinálod.... küld a barátodat egy kicsit ide, kíváncsi vagyok a véleményére ezzel kapcsolatban.:):)

Főleg, hogy esetleg úgy derülne ki, hogy nincs gumi a srácnál, hogy közben már a közepén vagytok - előjátékon túl, stb.... (én ugyanis erről beszéltem)

És az is igaz, hogy bár Neked írtam, még címezve is, de általában igaz lehet minden lány irányába...

2012. nov. 6. 14:04
 29/35 okoska31 ***** válasza:

Ja, nem személyeskedés volt, mert Te ezt írtad:

"zért az óvszer valóban más, de szerintem azt evidens, hogy a fiú veszi. :)"

Tudva, hogy nálatok nem kell - evidens, hogy Te is általában beszéltél. Innentől az enyém is általában értendő...:)

2012. nov. 6. 14:06
 30/35 A kérdező kommentje:
szerintem tök feleslegesen osztod az észt, amit kérdeztem, megválaszolták, szóval köszönöm, le lehet zárni. :) igaz, nem tudtad, hogy szedek, de miért is kellett volna? köze nem volt a témához ;) tamponról van szó, nem szexről..
2012. nov. 6. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!