Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Gáz, ha a barátnőtök megkér titeket, hogy vegyetek tampont neki?
az sosem lehet gáz, amiről messziről látszik, hogy valakinek veszed szívességből.
és azért egy fiúnál a tampon ilyen....meg a terhességi teszt.
De, spec. a gumiért sem néznek sosem - pedig néha csak azt veszek - nincs fedő cucc hozzá...:) (bár elég jól generálja a többi cikk fogyasztását is, hogy a kedves vevők nem merik esetleg csak az óvszert (pláne 6-12-es csomagot) önmagában feltenni a szalagra...:)
Ja, és Bodrogitól a Patikában (az óvszer) rövid jelenetet feltétlenül nézd meg!:)
öööö...
10/13-as (fogamzásgátlót is) - ez azért már egy kicsit túlmutathat a szívességen...:) (főleg ha ott állsz, amikor be is veszi....:))
10-es vagyok.
Azért én veszem neki, mert egészségpénztári kártyával fizetem ki, az pedig az én nevemen van. :)
Nem állok ott, mikor beveszi, bízom benne. :D
Már én is vettem neki tampont, betétet. Egyszer nyaralni voltunk és jött a mikulás, nem volt nála bugyi úgyhogy elmentem és vettem neki. Az eladó csaj mosolygott de nem volt gáz. Szerintem ennyit mindenki megtesz a másikért...
28/F
Nekem vett már a párom tampont,betétek és bugyit is,nem nyavalygott hogy neki kell megvenni,muszáj volt abban a helyzetben,nem volt otthon semmi.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!