Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Gáz, ha a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Gáz, ha a barátnőtök megkér titeket, hogy vegyetek tampont neki?

Figyelt kérdés
Mert az én párom szerint az, és nem volt hajlandó venni, félt, hogy hülyének nézik. Nem kértem volna meg, ha nem lettem volna annyira rosszul, hogy ne tudjak lemenni.

2012. nov. 5. 18:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Ott a pont az utolsònál! :-)
2012. nov. 5. 18:45
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
8/11-nel :-)
2012. nov. 5. 18:45
 13/35 okoska31 ***** válasza:
65%

az sosem lehet gáz, amiről messziről látszik, hogy valakinek veszed szívességből.

és azért egy fiúnál a tampon ilyen....meg a terhességi teszt.

De, spec. a gumiért sem néznek sosem - pedig néha csak azt veszek - nincs fedő cucc hozzá...:) (bár elég jól generálja a többi cikk fogyasztását is, hogy a kedves vevők nem merik esetleg csak az óvszert (pláne 6-12-es csomagot) önmagában feltenni a szalagra...:)

Ja, és Bodrogitól a Patikában (az óvszer) rövid jelenetet feltétlenül nézd meg!:)

http://www.youtube.com/watch?v=1GkHaThZaWw

2012. nov. 5. 18:46
 14/35 okoska31 ***** válasza:
17%

öööö...

10/13-as (fogamzásgátlót is) - ez azért már egy kicsit túlmutathat a szívességen...:) (főleg ha ott állsz, amikor be is veszi....:))

2012. nov. 5. 18:47
 15/35 anonim ***** válasza:
88%
Igen gyerekes barátod lehet, ha ezt cikinek érzi. Hány évesek vagytok?
2012. nov. 5. 18:47
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Nyugtasd meg a párodat, hogy nem fogja emiatt hülyének nézni senki. Mert már az! Nincs vesztenivalója...
2012. nov. 5. 18:50
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok.

Azért én veszem neki, mert egészségpénztári kártyával fizetem ki, az pedig az én nevemen van. :)

Nem állok ott, mikor beveszi, bízom benne. :D

2012. nov. 5. 18:54
 18/35 anonim ***** válasza:
17/17.. Ezt màr nem mossak le rolad :D
2012. nov. 5. 19:00
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Már én is vettem neki tampont, betétet. Egyszer nyaralni voltunk és jött a mikulás, nem volt nála bugyi úgyhogy elmentem és vettem neki. Az eladó csaj mosolygott de nem volt gáz. Szerintem ennyit mindenki megtesz a másikért...

28/F

2012. nov. 5. 19:05
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vett már a párom tampont,betétek és bugyit is,nem nyavalygott hogy neki kell megvenni,muszáj volt abban a helyzetben,nem volt otthon semmi.

25/L

2012. nov. 5. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!