Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért félek a szerelemtől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek a szerelemtől?

Figyelt kérdés

17/L

Már úgy kb. 10 szerettek volna velem járni 2 éve alatt és én mindig nemet mondtam. Nem vagyok leszbi. Vannak akik tetszenek, de félek valamitől. Sokszor megállítottak utcán fiúk, hogy nagyon szép vagyok és jól nézek ki. Fb is rámírnak, hogy szívesen ismerednének velem és én mindig nemet mondok. Persze volt amelyik nagyon nem tetszett nekem. Miért van ez? Hog ylehetne javítani rajta? Most éppen nekem tetszik egy fiú és megszeretném ismerni. Ha már jóban vagyunk akkor hogy lenne tovább? Mit csináljak?

2012. nov. 5. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:

hallod ugyanígy vagyok ezzel.

Nem tudom mitől van:Ss..

17/l

2012. nov. 5. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem a csalódástól, és a kötöttségektől féltek. én is így vagyok ezzel 19/f
2012. nov. 5. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!