Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki már nem tartja a kapcsolatát az exével minek ír neki névnap - szülinap - Karácsonykor sms-t?
Figyelt kérdés
A barátommal 3 éve vagyunk együtt és furának meg feleslegesnek tartom, h ír a volt barátnőjének a fent említett alkalmakkor sms-t...holott már abszolút nem tartják a kapcsolatot...olyan, mintha jelezni akarná, h élek, eszembe jutottál, netán hiányzik is neki... Kicsit zavar is. Nekem ő az első, szóval nem tudok kiindulni magamból!2012. nov. 4. 21:23
1/11 anonim válasza:
mi ajándékot is vettünk egymásnak.én neki egy merci-t,ő nekem egy parfümöt.Mellesleg mi "túl" jóban vagyunk,magyarul csalja a barátnőjét az exével...:-)
2/11 anonim válasza:
én max facebookon odaböffentem, hogy boldog szülinapot, de ennyi. ez már tényleg túlzás szerintem...
3/11 anonim válasza:
végül is ha tudsz róla,a párod magától elmondja ezeket az írásokat,akkor szerintem nincs semmi probléma.Viszont ha te jöttél rá erre valahogy...az elég fura
4/11 anonim válasza:
Amíg csak írkál és még tudsz is róla nincs gond!Majd akkor lesz,mikor már nem csak írkál és nem is fogsz róla tudni!
5/11 anonim válasza:
ugyan.. ez nem jelent semmit.. kivéve, ha tartják a kapcsolatot, de akkor az gáz:S
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tényleg annyi van, amennyit leírtam...amúgy már nem találkoznak, nem beszélnek...csak ilyenkor olyan, mintha hiányozna neki...amúgy a csaj miatt nem tartják a kapcsolatot, ha a barátomon múlna barátság maradt volna...de a csaj látni sem szeretné, ezt megmondta neki mikor szakítottak!
2012. nov. 5. 08:34
7/11 anonim válasza:
AZ LEHET HOGY A CSAJ NEM SZERETNÉ LÁTNI,DE HOGY A PÁROD VISZONT IGEN AZ 1000%A PÁROD RÉSZÉRÖL NEM MÚLT EL A DOLOG AZ TUTI SAJNA!:(
8/11 A kérdező kommentje:
Már engem szeret, nem vagyunk egyformák, ő az a kategória, h szeretné ha az exel barátság lenne, normális viszony, ennyi. Az előtte való exével is néha leveleznek, semmi több, tőle sem akar többet! Ha nem lennék neki, akkor sem menne vissza az exéhez, ez biztos, az már elmúlt, megváltozott a csaj, nem akar tőle semmi olyat és kész! Ne ijesztgessetek! :) Remélem elmúlik egyszer, h nem zavarnak ezek az sms-ek...arra sem kötelezhetem, h a kedvemért ne írjon!?
2012. nov. 5. 11:29
9/11 anonim válasza:
Szia! Szerintem közösségi oldalon ha felköszöntik egymást, vagy dobnak 1-1 sms-t, szülinapkor, névnapkor, és ha még tudsz is róla, akkor felesleges aggódnod. Ezek csak azért vannak, mert eltöltöttek együtt x időt, azért mégis csak normális, kultúrált emberek vagyunk, és a szakítás után is, mégiscsak egy ismerős marad, akit ugyanúgy felköszöntünk, mint a többit.
22/L
10/11 anonim válasza:
az az igazság hogy én se értek ezzel egyet, pedig nem vagyok féltékeny típus. Más az ha 2 embert a közös gyerekek kötik össze s emiatt időnként találkozniuk kell s ha úgy adódik persze felköszöntöm szóban, mert vannak bizonyos szituációk amik elkerülhetetlenek.De mikor 2 ember pusztán csak együtt volt, pláne hogy van párom is, hát elég kellemetlen s felesleges is szerintem. én is kerültem már ilyen szituba amikor exem írt,nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, még én éreztem magam kellemetlenül főleg hogy a párommal együtt élek. Megköszöntem de nem viszonoztam ezt a jövőben mert már semmi közünk egymáshoz.Az akkor volt,most meg most van, új fejezet ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!