Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak most?
Hétvégén lesz a barátom névnapja és sok embert meghív valószínűleg. A gond azzal van, hogy olyan emberek társaságában kell ott lennem, akik szerintem nem a legőszintébb emberek. Magyarul nincs kedvem jópofizni senkinek sem. Szerintem nem is vagyok való közéjük, magyarul nem akarok megjelenni közöttük, de akkor viszont a párom lesz mérges. Ti mit tennétek? Hogy küszöbölnétek ki a helyzetet?
(A szülinapján is ez volt.. és belém is veszett mindegyik, valahogy másodszorra nincs kedvem hozzájuk...)
Ja, és nem! Nem tudom megbeszélni a barátommal, mert próbáltam már, de nem értett meg.)
A megoldás, ott is vagy meg nem is.:)
Szóval elmész a barátoddal leszel kicsit, és hopsz neked életbevágóan sűrgős dolgod akadt a... valahol.
Vagy elmész, és bezárkózol a szobájába.
De amúgy tényleg el kéne menni, maximum lelépsz korán.
a "belém is veszett" mit jelent?
Ha nincs kedved, ne menj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!