Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól veszem észre, hogy a férjem bejön a főnökömnek?
Szóval 9 hónapja vagyok a cégnél a férjem pár hónapja került oda, mint külsős. Én mindig úgy vettem észre, h szimpatikus vagyok a főnökömnek (aki nő). Sokkal többet kérdezgetett meg beszélgetett velem, mint másokkal és sokkal több feladatot is ad. Mások is mondták, h szimpatikus vagyok neki és bízik bennem, h képes vagyok az általa kért dolgok jó elvégzésére. Szóval kb fél éve oda került a férjem is, mint külsős. Mindenki tudta, h a férjem, csak ő nem (nem jutottak el hozzá a hírek...). Egyszer bent voltam az irodájában és beszélgettünk és szóba jött a bulizás. Mondtam neki, h ...-val (a férjem neve) azt sem tudom mikor voltunk utoljára bulizni. Ő ekkor megkérdezte mióta vagyunk együtt. Pár nap múlva a férjemtől kérdezte meg, h mi akkor most házasok vagyunk? És úgy veszem észre tetszik neki a párom. Ha meglátja mindig a füléig ér a szája, állandóan bámulja, tegnap is tök nagyot köszönt rá aztán a tök kigombolt búzában behajolt előtte. Hétvégén meg vmi miatt bejött az üzletbe és akkor meg integettek egymásnak. A férjemnek is tetszik (amit nem is csodálok, mert nagyon szép és jó fej nő).
Számomra fura, h nem érzek féltékenységet. Pedig nagyon olyan a természetem máskor már rég kikapartam volna a szemét a páromnak, de most semmi ilyen nincs. Mi lehet ez? Jól látom, hogy tetszik a nőnek?
igen, már első nap, amikor odakerültem többször jött hozzám, mint a velem együtt odakerülő kollegákhoz. Ráadásul a legnagyobb tudású ember mellé ültetett tanulni, ennek (v másnak köszönhetően) az a srác is teljesen máshogy bánik velem, mint a többiekkel (és itt szó nincs arról, h tetszenék neki, azért lenne ilyen). Úgy érzem sokkal több támogatást és lehetőséget kapok ahhoz, h fejlődjek, mint más. A férjem később került oda, és mondom az elején nem is tudta, h mi együtt vagyunk.
De kb két hónapja a férjemet az ő fönöke (mivel külsős, ő más alá tartozik) el akarta tenni máshova, erre az én főnököm kijelentette, h nem mehet sehova és képes volt felhívni az igazgatót, h a párom marad és ennyi.
a férjem elmond nekem mindent, semmi értelme nem lenne titkolóznia, hiszen úgyis megtudnám. Tudom, h tetszik a férjemnek is, de nincs is ezzel gond, hiszen nem vakságot, hanem hűséget fogadott. Tudom, h szeret engem, és nem hiszem, h a kapcsolatunkat egy éjszaka kedvéért felrúgná, de pasi, úgyh ebben sem lehetek biztos... Ő mindenesetre azt mondta, h nem foglalkozik a főnökkel , mert itt vagyok neki én, de ha nem lennék akkor tuti rámozdulna. Egyenlőre nincs okom kételkedni benne, de azért nyitva tartom a szemem.
Csak nem értem, mert nekem az lenne a logikus, ha tetszik neki a férjem, akkor engem meg kerül... De nem kerül, sőt... így próbálna úgymond "elvakítani"??? Amúgy meg nem megy oda hozzá úgy direktbe beszélgetni, meg semmi. csak néha vannak megnyilvánulásai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!