Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a főnökömnek? Olyan furán néz rám néha szótlanul, és maszírozza a hátamat, folyton hozzám ér.
mert furán viselkedik velem, amint szóvba került h milyen rágcsikat szeretek kiment szünetre és hozott nekem olyat, és folyton utal a szexuális témára, félig poénosan, félig meg olyan mintha felkérne a keringőre
és folyton mondja ha "rossz leszek" megharapdál
meg hangoztatja h ő elvált már
ez nem story hanem igaz, nem érek rá unatkozni, de kiváncsi vagyok h tényleg tetszem e neki, h hihetek e a szememnek, mert ő is tetszik nekem, csak az a gond, h a főnököm, meg h nem vagyok szabad
amúgy ő 45 körüli én meg 25
oké, nem szakítok vele, de igazából nem tanácsot kértem, vagy h elhiszik e nekem a sztorit vagy sem, hanem csak meg szeretném kérdezni h a jelek alapján, ahogy reagál, viselkedik velem abból az következtethető h bejövök neki? a kérdésre válaszoljatok légyszi
köszönöm
de az a fura h alacsonyabb nálam, meg idősebb és vannak nála kimondottan helyesebb fazonok is, eddig ez mind zavart volna, de nála valahogy...
talán ő rajong értem a legjobban látszatra, azaz kimutatja és ezért is tetszik ez nekem annyira, persze nem minden pasi jön be aki udvarol, pont az a jó benne, hogy nem csak nyálas romantika az egész, hanem van benn flört, csibészség, szexuális túlfűtöttség ami látszik az arcokon, a szemeken, a szenvedély, ugyanakkor nem csak üres érzelem mentesség, hanem kis lobbanás, kis izgalom, tehát lelki vonzata is van
szép kék szemei vannak, olyan édes ölelgetni való picike, meg nem úgy viselkedik mint egy ovis, de mégis van benne lazaság, humorérzék, valami fiatalság, valami plusz, olyan jó a kisugárzása, a természete, jó hangulatot teremt
a stílusa bejön, és képes lenne a féltékenységet kihozni belőlem ha mással beszélget ha másra néz
valahogy jó volna vele többet lenni, huncutkodni, de mégis izgisebb hogy nincs köztünk kapcsolat, párkapcsolat, nem akarom h megunjon
meg persze ezt akkoris így mondanám ha nem lenne senkim, de így nem fogom se megcsalni, sem elhagyni a párom, szeretem a kedvesem, csak nem mutatja ki nagyon h szeret, se érzelmileg se szexuálisan és ez nekem rossz
de attól még szeretem
Ha tetszik a dolog, akkor vegyél fel egy szexi ruhát és kérdezd meg hogy mi a véleménye a fizetésemelős rucidról?
Jó ha éppen áll, akkor gyorsan kiderül hogy a fizetéseden kívül más is emelkedik-e? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!