Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos az idegeskedésem, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos az idegeskedésem, vagy csak túlaggódom?

Figyelt kérdés
5 napja vagyok együtt egy lánnyal. Kedvelem, meg hiányzik ha nincs itt de nem szeretem még. Tegnap itt aludt, mivel keveset aludtunk, reggel picit félrebeszéltem meg mondtam hülyeségeket. Mikor elköszöntünk egymástól kicsúszott a számon, hogy szeretlek, de én magam se tudom hogy miért. Erre nem mondott semmit. Azon aggódok, nehogy elijesszem itt a hülyeségemmel, főleg hogy ok nélkül mivel nem is akartam én ilyet mondani. Ugye mostmár mindegy, szerintetek az hogy izgulok ilyenen mennyire normális? Illetve ti mit reagálnátok? Azon idegeskedek nehogy komolyan vegye vagy bármi. 4 éve is ismerkedtünk, csak akkor sokat kerestem és ez miatt lett "vége" . Nem akarom elveszíteni..
2012. nov. 4. 18:47
 1/4 Tomi8 ***** válasza:
Hát lehet kicsit megijedt.
2012. nov. 4. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Túlreagálod..

Azért amit fent leírtál, ne mond el neki, ne magyarázkodj, ne csinálj semmit.

Várd meg a reakcióját.

5 hónap után nem kínos ha azt mondod, szereted. De amiket leírtál, na ha azt tudná, akkor dobna..jogosan. (szerintem)

Ne keress már ott is bajt, ahol nincs.

egy nő

2012. nov. 4. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:

5 NAP!

én biztos teljesen sokkos állapotban lennék, már volt szerencsém átélni ezt .. szegény lány. lényeg, hogy ne magyarázkodj, majd ő feldolgozza. mindenesetre a közeljövőben ne mondd neki újra.

nem tudom milyen a lány, vannak, akik örülnek ennek, vannak akik egyből menekülőre fogják egy ilyentől.

2012. nov. 4. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, tényleg ! Már olvasni sem tudok..

Attól még érvényes amit írtam..Csak ne magyarázkodj.

Mééé? Az amerikai filmekben lépten nyomon mondják a másiknak, hogy "szeretlek".

Megyek is aludni..Olvasni se tudok, írni se..:)

Még jó, hogy amúgy okos vagyok..:) (főleg szerény)

Jóccakát !

2012. nov. 4. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!