Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Vagy csak túlaggódom?
Szóval. Elvileg jövő héten találkozom egy csajjal, akivel augusztus óta nem láttuk egymást, mégpedig azért mert előtte eléggé összevesztünk, sokáig nem is beszéltünk. Most augusztus végén (ahogy már mondtam) találkoztunk, de akkor volt még ott egy harmadik ismerősünk is. Pár napja írtam neki, hogy van-e kedve találkozni, és visszaírt konkrét időponttal.(kora este lenne.) Most jön a kérdésem érdemi része: nem lehet, hogy azért reagált gyorsan és határozottan, és azért akar a szokásosnál később találkozni, mert csak annyit akar mondani, hogy többet ne keressem, stb. ? (Nem szoktam ,,zaklatni" ezt megelőzően is csak a nyár végi talin beszéltünk.)
Lehet hülyének, meg spekulatívnak nézni, de nekem ez is eszembe jutott, mert eddig ilyen gyors és határozott válasz nem volt. (Anno igen, de az még másféle élethelyzetben.)
Köszönöm előre is a normális válaszokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!