Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek? Vagy csak túlaggó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Vagy csak túlaggódom?

Figyelt kérdés

Szóval. Elvileg jövő héten találkozom egy csajjal, akivel augusztus óta nem láttuk egymást, mégpedig azért mert előtte eléggé összevesztünk, sokáig nem is beszéltünk. Most augusztus végén (ahogy már mondtam) találkoztunk, de akkor volt még ott egy harmadik ismerősünk is. Pár napja írtam neki, hogy van-e kedve találkozni, és visszaírt konkrét időponttal.(kora este lenne.) Most jön a kérdésem érdemi része: nem lehet, hogy azért reagált gyorsan és határozottan, és azért akar a szokásosnál később találkozni, mert csak annyit akar mondani, hogy többet ne keressem, stb. ? (Nem szoktam ,,zaklatni" ezt megelőzően is csak a nyár végi talin beszéltünk.)

Lehet hülyének, meg spekulatívnak nézni, de nekem ez is eszembe jutott, mert eddig ilyen gyors és határozott válasz nem volt. (Anno igen, de az még másféle élethelyzetben.)

Köszönöm előre is a normális válaszokat!

2012. okt. 13. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem akarna veled talizni, akkor azt megírta volna sztem vagy talált volna valami kifogást, hogy ne találkozzatok.
2012. okt. 13. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk. Pár napon belül kiderül.
2012. okt. 13. 23:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké, én se jóslatokat kértem, csak véleményt, esetleg tapasztalatokat hasonló helyzetből fakadóan...
2012. okt. 13. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem is talált vna vmi kifogást. No para és örülj a talinak :)
2012. okt. 13. 23:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bátorításokat :) Jó lenne, mert fontos dolgokat szeretnék neki mondani, amiket már régen el kellett volna mondanom (és bizony nem szégyellem bevallani: ha anno megtettem volna időben, lehet, hogy most nem kéne keccsölnöm...)
2012. okt. 13. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!