Szerintetek jó ötlet vagy csak túlaggódom?
Holnap megyünk nyaralni és visszük az 5 hónapos kutyánkat is. Nagyon meleget mondanak holnapra, ezért reggel 6-kor indulunk, de így is 10, fél 11 lesz mire odaérünk.
Persze többször meg fogunk állni vele, de a kocsinkba nincs légkondi, ezért arra gondoltam h nedves rongyot teszek alá, vagy 2 jégakkut jól becsomagolok és arra teszem rá a párnáját h hűtse. Szerintetek jó ötlet vagy fel fog fázni tőle a kutya? Esetleg túlaggódom és nem kell semmi "extra" alá, bírni fogja a meleget?
Régen még első kutyánknál,rengeteget utaztunk vele és hát 90-es években nem volt légkondi,meg régi skodánk volt és simán bírta az utat. Lehúztuk persze az ablakokat járt a huzat,ki fogja bírni:) Vigyél magaddal viszont vizet ez fontos és itasd azért. Én ilyet vettem fressnapfbe,sétához,utazáshoz is viszem magammal:
köszönöm a válaszokat!
a spriccelős flakon tényleg jó ötlet! :)
utazott ő már autóban... a Miskolc-Bp. utat már néhányszor megtette, de akk esett az eső, és nem volt meleg.
amúgy nem, nem boxban szokott utazni, mert nincs is neki, mivel még a dobozt se viseli el, pedig akk még csak 2 hónapos volt és össze-vissza dobálta magát, meg mászott ki belőle, úgy h kivettük a dobozból, és utána már megnyugodott és végigaludta az ülésen az utat...
és mindig ül mellette vki hátul, el se indulnánk úgy h egyedül van.
Azért az remélem tudod, ha baleset történik, bármennyire kicsi is, ő mint egy csomag tehetetlenül repül majd el az ülésből.
Van itt néhány érdekes videó - csak a kutya és a ti érdeketekben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!