Valami ötlete valakinek? Megoldásokat szívesen várok, kutya "mentő" akció.
Van 2 kutyánk, egy csivava (3 éves kan) és egy amstaff (5 éves kan). Az amstaffnál diszpláziát állapított meg az orvos, azt mondta lassan el kell altatni. Télre valószínű nem lesz meg, mert nem akarjuk rosszabb legyen az állapota, sajnos műtve volt már gyógyszert nem mondott a doki. Másik doki csak azt mondta szalag szakadás. :S Nos, egyik ismerős most szólt lenne 6 kiskutya, aminek minél előbb gazdi kell, vagy menhelyre kerülnek. Én szívesen fogadnék be egy kölyköt, de van 2 kutyánk. Közvetlen rokonságba nem kell kutya, van... Barátoknak is nem tudom nagyon akarok segíteni egy kicsin valami ötlete valakinek? :S
Előre is köszönöm.
5 évest DP miatt altatni? Ráadásul a másik doki szerint Szalagszakadás? Megröntgenezték? Súlyos DP-s kutyát is lehet bizonyos gyógyszerekkel élhető életben tartani.
Végül is mi köze a stafi állapotának a gazdakereső kicsikhez?
Ja, hogy stafi elaltatva, Te pedig segítesz egy kölyök befogadásával?
Szép dolog, hogy gazdát keresel az alomnak, de Neked a saját kutyádat kellene rendbe hozni .
Győr környékén lakunk.
Az ismerősöm pedig nem a kutyák gazdája, azt hiszem nem őt kéne szidni, ő is csak segíteni akar. Így nekem ajánlotta mi lenne ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!