Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jó ötlet vagy...

Szerintetek jó ötlet vagy csak túlaggódom?

Figyelt kérdés

Holnap megyünk nyaralni és visszük az 5 hónapos kutyánkat is. Nagyon meleget mondanak holnapra, ezért reggel 6-kor indulunk, de így is 10, fél 11 lesz mire odaérünk.

Persze többször meg fogunk állni vele, de a kocsinkba nincs légkondi, ezért arra gondoltam h nedves rongyot teszek alá, vagy 2 jégakkut jól becsomagolok és arra teszem rá a párnáját h hűtse. Szerintetek jó ötlet vagy fel fog fázni tőle a kutya? Esetleg túlaggódom és nem kell semmi "extra" alá, bírni fogja a meleget?

2012. aug. 3. 09:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát a boxot sem az ülésre kell tenni csak úgy...

De mindegy, nem az én kutyám... én csak tanácsot adtam. Én biztos nem kockáztatnám a kutyám életét ennyire. Sajnos a box se véd 100%osan, de nagyobb sansszal él túl egy olyan balesetet amit mondjuk az ember is, bekötve. Viszont a kutyának esélye sincs ha csak úgy szabadon van az utastérben. Az meg h nem tudod boxba szoktatni egy más kérdés. Túl sok kutyát ismerek akik boxban tökéletesen viselkednek, szóval nem egy lehetetlen küldetés :o) Csak hát nem kell ráhagyni - plusz nem egyből betenni amikor mentek, hanem jó élményekkel hozzászoktatni.

De isten ments h én bárkinek bármit megmondjak - még mielőtt bárki félreérti - ezek pusztán tanácsok...vagy még inkább egy másik szemszög.

2012. aug. 3. 12:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekünk anno az erdélyi kopónk végig hányta az utat bárhova mentünk...,pedig nem is volt kánikula.Igaz légkondi se volt 92-ben.. Sztem kutyája válogatja melyik hogy bírja az utat.

Ti szerencsésen megérkeztetek kérdező,nem volt semmi probléma?

2012. aug. 3. 12:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Kínáljátok gyakran vízzel, és a nyakát is le lehet vizezni út közben. Ha egy kis huzatot csináltok, azt is élvezni fogja, az enyém mondjuk mindig kint lógatja a fejét, ha nem megyünk túl gyorsan.

Vízpartra mentek? :)

2012. aug. 3. 13:30
 14/14 A kérdező kommentje:

12/13 a Bp-Miskolci úton nem volt szerencsére probléma, végigaludta az utat.

13/13 igen vízpartra, a tisza-tó-ra megyünk :)

2012. aug. 3. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!