Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A feleségem szinte elfogy,...

A feleségem szinte elfogy, komoly a baj vagy túlaggódom?

Figyelt kérdés

Külföldön dolgozok, 3 hetente járok haza 5 napra. Már az első alkalommal is feltűnt hogy fogyott, de akkor még jól nézett ki, vidám volt, nem láttam hogy változott volna. Most viszont már túl vékony, aggódok az egészsége miatt. Ráadásul boldogtalan is.

Beszéltem vele, mondtam hogy jöjjenek velem, hogy inkább hazajövök de nem akarja. Azt mondja nincs semmi gond itthon, csak le akart fogyni. Nagyon kevese is eszik.

Beszélem az anyukájával, szerinte sincs semmi gond.

Ti mit tennétek? Nők, szerintetek tényleg csak fogyni akart?

2012. szept. 15. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el orvoshoz, ha beleegyezik, akkor már valószínű, hogy nincs semmi baja. Ráadásul az orvos is ki tudja deríteni.
2012. szept. 15. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy milyen magas, és milyen súlyú. Mert lehet, hogy csak neked tünik túl soványnak.
2012. szept. 15. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
37%
ha fogyni akart lehet vásárolt valami szert.annak lehet mellékhatása a depresszió,levertség.én tudok ilyen fogyasztó szerről ami hasonló vagy talán ugyanezt a tünetet okozza.
2012. szept. 15. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!