Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyíltan megmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot de csak szexre használni sem akar, mert tisztel. Egyébként pedig brutál szenvedély van közöttünk! Akkor mit akar, miért keres?
Figyelt kérdés
3 hónapja tart az ismerkedés, volt csók, érezzük mindketten, h működik a kémia is. Én nem szoktam keresni, ő kb. 4 naponta igen és mindig találkozni akar. De akkor ez mire jó neki, gondolkodik rajtam?2012. nov. 4. 09:38
21/22 A kérdező kommentje:
Na hát szexet akart végül, de nem mentem bele :(( mit lehet most tenni, ha szerelmes lettem és komolyan mondom nem megy ki a fejemből!!!!! :((( annyira nagyon rossz, de én vagyok a hülye végülis, mert a legeslegelején megmondta! :((
2013. jan. 21. 11:04
22/22 anonim válasza:
Sajnálom :(
Próbáld meg úgy felfogni, hogy ha csak szexet akart, akkor csak kihasználni akart. Ami nem túl pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!