Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek visszatérhet még köztünk a régi szenvedély? Egy párkapcsolatban mennyi idő múlva hagy alább a kezdeti lángolás és ha alábbhagy, akkor már soha nem lobban fel újra?
Figyelt kérdés
A kedvesemmel 3 éve ismerkedtünk meg. Elsöprő érzelmek voltak,remegős,egymás szemébe nézve levegő után kapkodós,nagy egymásra találás.Azóta eltelt 3 év,együtt élünk,de valahogy nem olyan,mint régen.Én tudom,hogy azt mondják,a szerelem idővel átalakul,alábbhagy a szenvedély,de ilyen hamar?Még csak 3 év telt el,nem 30!És különben az én környezetemben van arra is példa,akik 20 év után még mindig ugyanolyan szerelmesek egymásba,szóval VAN örökké tartó szerelem!Fellobanhat az a régi láng egymás iránt,ami nem aludt még ki,de most épphogy csak parázslik? 30/N2012. nov. 3. 11:36
1/2 anonim válasza:
szerintem ez természetes, kb. 1 évig max., nem lehet állandóan szerelmesnek lenni, mert az sok energia
olyan nincs, h 20 év után is ugyanolyan szenvedély van, ez nem igaz
viszont olyan van, h fel lehet éleszteni, fantáziával, szexben, programokkal
de mondjuk nincs ebben nagy tapasztalatom, olyan valaki többet tudna segíteni akinek már mondjuk 20 éves jól működik
2/2 anonim válasza:
Persze. Mindig vannak hullámvölgyek egy kapcsolatban, mert ugye az érzések mindig változnak. De visszajöhet a szenvedély, hogyne.
Közös program, belsőséges beszélgetés stb kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!