Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyíltan megmondta, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyíltan megmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot de csak szexre használni sem akar, mert tisztel. Egyébként pedig brutál szenvedély van közöttünk! Akkor mit akar, miért keres?

Figyelt kérdés
3 hónapja tart az ismerkedés, volt csók, érezzük mindketten, h működik a kémia is. Én nem szoktam keresni, ő kb. 4 naponta igen és mindig találkozni akar. De akkor ez mire jó neki, gondolkodik rajtam?

2012. nov. 4. 09:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
Na akkor szerintem itt én vagyok az egyetlen, aki nem dőlne be ennek a szövegnek. Emberek millióit érnek szerelmi csalódások, de egyrészt egészséges személyiségű ember ezeken túllép, levonja a tanulságot és megerősödve vág bele újabb kapcsolatba, nem rinyál ilyesmiken, hogy "jaj, félek, hogy újra csalódok". Igen, lehet, hogy újra csalódik, de ha nem kockáztat, maga alatt vágja a fát. A dolog másik része, hogy amit a pasi tol neked, az tipikus sablonszöveg. Akkor nyomatnak ilyet a pasik, h csak testi értelemben vonzódnak hozzád, esetleg emberileg kedvelnek, de abszolút nem szerelmesek. Ha 3 hónapja tart az "ismerkedés" és a pasi nem szerelmes, ezt már ne is várd. A szitu jelenleg nálad az, hogy a pasi feladott neked egy labdát: ezt úgy értsd, hogy bár nem szerelmes beléd, de szívesen elrakosgatna és innentől rajtad áll a döntés, hogy belemész-e egy ilyen fennállásba. Teljesen egyértelmű. Én azért látom ezt ilyen pontosan át, mert nem egy ilyennel találkoztam. Tehát a lényeg, hogy a pasi azért hívogat, mert várja a fejleményeket az irányodból, belemész-e a kémián alapuló összejárogatásba. Ha te szerelmes vagy és beadod a derekad, akkor a rossz hír az, hogy mindenképp te jössz ki vesztesként a dologból, mert a lényeg az, hogy a pasi nem szerelmes.
2012. dec. 8. 15:38
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, azt hiszem ez elég korrekt összefoglaló volt. Szóval olyan nincs, hogy ha esetleg sokat találkozunk, akkor előbb utóbb szerelmes lesz, vagy elkezd kötődni?
2012. dec. 12. 13:06
 13/22 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Ha eddig nem kezdett el másképp érezni irántad, később sem fog. A szerelem nem olyan, hogy x hónap múlva, ahogy telik az idő, elkezd valaki kötődni.Ja, amúgy kötődni biztosan fog, egy kutya is ragaszkodik ahhoz, aki sétáltatja... de ha eddig nem lett szerelmes, nem lesz, ez nem így működik. Hogy valakibe beleszeretek-e, az egy pillanat alatt elválik. Szóval a lelkesedés, "be vagyok sózva" állapot már rögtön kialakul, és ez mélyül igazi szerelemmé.
2012. dec. 12. 16:59
 14/22 anonim ***** válasza:

Részben igazat adok ennek a véleménynek, de nem teljesen. Azért nem, mert pont most is olyan helyzetben vagyok, hogy az illetőtől először kirázott a hideg, majd olyan szituba kerültünk, hogy udvariatlanság lett volna nem beszélgetni vele. Eredmény? Azóta is azt lesem mikor láthatom...

Szóval azért ne véssük kőbe, hogy csak most és azonnal módon történhet.

2012. dec. 12. 20:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Pedig pont ez a lényeg, hogy már az elején hatással volt rád. Ha a hideg rázott ki tőle, az is azt jelenti, hogy nem volt neked közömbös, mégha negatív értelemben is. Ha első benyomásként annyi ért volna, hogy ja, hát igen, létezik ő is, esetleg kedves, barátságos alak, de semmi extra, abból nem is lett volna semmi.
2012. dec. 13. 00:43
 16/22 A kérdező kommentje:
Első benyomásként az biztos, hogy jó csajnak tartott, második benyomásként pedig már jó fej csajnak is, nagyon egy hullámhosszon vagyunk mindig, akár élőben beszélünk, akár SMS...mert a kapcsolattartásunk azóta is tart. Mindig keres, én nem szoktam. Kb. 3-4 naponta előkerül, vagy csak ír...vagy most nemrég hívott újra bulizni is. Már kezdek arra gondolni, hogy fél: vagy tőlem, vagy magától. :(((
2012. dec. 13. 12:55
 17/22 anonim ***** válasza:

Jartam mar igy es visszagondolva csak a szexet kerestem a noben. Persze visszagondolva le is bunkozhatom magam, dehat erik az ember fia percrol percre. Ha konkretan kijelentette, hogy nem szeretne hosszu kapcsolatot de azert szenvedelyes veled, akkor egy kerdesre sem melto. A "nem szeretnelek arra hasznalni, mert tisztellek" az mar csak amitas. Azt a celt szolgalja, hogy minnel tovabb halassza az eselyt arra, hogy megtortenjen. Nyugodtan hihetsz nekem, mert "ez voltam" en. Igaz csak egyszer, de tanulsagos volt. Pont ezert ma mar egyenesen oszinten mondom el mit akarok es igy lam-lam minden mukodik tokeletesen. :)

37/F

2012. dec. 13. 13:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem szeretnélek megbántani, de 30 évesen már nem szabadna ennyire naivnak lenned. Én ezeket a köröket már lefutottam kb. 23 éves koromra... Tudhatnád, hogy attól, hogy egy pasi jó csajnak, meg jó arcnak tart, nem jelent semmit. Ők hajlamosak aszerint kategorizálni a nőket, hogy jó csaj-e vagy sem. Szóval attól, hogy jó csajnak tart, meg közös a hullámhossz, még nem jelenti azt, hogy beléd fog szeretni. Te is jópár pasiismerősödet tartod jóképű, jófej fickónak, akikkel jól megérteted magad, de ez önmagában még nem indít be semmit. A szimpátia meg a szerelem nem minden esetben tartozik össze sajnos. A szerelem nem attól alakul ki, hogy kit mennyire találok jó külsejűnek meg jófejnek. Ha így működne, hetente másba lehetnénk szerelmesek. A szerelem vagy jön vagy nem. Ha pedig eltalál valakit, az nem attól lesz, hogy szimpi az illető. Most már kezded érteni? Én a helyedben nem vesztegetném egy ilyen palira az időmet, mert bocsi, de nem vagy már annyira mai csirke, hogy évekig leragadj egy-egy reménytelen esetnél. Hagyd a faszit és járj nyitott szemmel. Akkor meg fogod találni a te embered. Üdv.
2012. dec. 13. 13:56
 19/22 A kérdező kommentje:
Hahh, munka ügyben sajnos néha össze kell akadnunk, de majd elkerülöm, vagy leadom másnak mint ügyfelet, ez biztos. Tegnap hívott egyébként egy délutáni programra, de sajnos eltört a lábam síelésen és gipszben vagyok :(( ezt meg is írtam neki, de pl. azóta ma meg sem kérdezte, h hogy vagy... Oké, hogy előtte ezt a sérülést nem tudta 4 napig, de pl. tegnap délelőtt óta tudja és semmi kérdés :(( azért gondolom ez is sokat elmond. Lehet simán elment ma mással arra a programra, vagy csak valami kósza gondolat volt neki, de az, hogy egyébként, ha beteg az a lány, vajon hogy lehet...na odáig már nem jut el. Jaj, bárcsak komolyan venném ezeket a jeleket és nem fűszálakba kapaszkodnék bele, mint pl. az, hogy csak elhívott!!!
2012. dec. 13. 21:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Ne gondolkodjatok már ennyire feketén és fehéren. Kismillió szín van még a kettő között és nekünk ilyen kevés infó alapján nem túl sok fogalmunk lehet az egészről.
2012. dec. 15. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!