Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyíltan megmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot de csak szexre használni sem akar, mert tisztel. Egyébként pedig brutál szenvedély van közöttünk! Akkor mit akar, miért keres?
Részben igazat adok ennek a véleménynek, de nem teljesen. Azért nem, mert pont most is olyan helyzetben vagyok, hogy az illetőtől először kirázott a hideg, majd olyan szituba kerültünk, hogy udvariatlanság lett volna nem beszélgetni vele. Eredmény? Azóta is azt lesem mikor láthatom...
Szóval azért ne véssük kőbe, hogy csak most és azonnal módon történhet.
Jartam mar igy es visszagondolva csak a szexet kerestem a noben. Persze visszagondolva le is bunkozhatom magam, dehat erik az ember fia percrol percre. Ha konkretan kijelentette, hogy nem szeretne hosszu kapcsolatot de azert szenvedelyes veled, akkor egy kerdesre sem melto. A "nem szeretnelek arra hasznalni, mert tisztellek" az mar csak amitas. Azt a celt szolgalja, hogy minnel tovabb halassza az eselyt arra, hogy megtortenjen. Nyugodtan hihetsz nekem, mert "ez voltam" en. Igaz csak egyszer, de tanulsagos volt. Pont ezert ma mar egyenesen oszinten mondom el mit akarok es igy lam-lam minden mukodik tokeletesen. :)
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!