Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran mondod a kedvesednek, hogy "szeretlek"? Ki
mondja többször? Mindig viszonzod?
Természetesen mondjuk egymásnak vmikor ő mondja többször vmikor én de mindig viszonozzuk ha lehetne egész nap csak azt mondanám neki h szeretlek :)
16/L és lassan másfél éve vagyunk együtt
2009. aug. 11. 23:07
ez megint hülye kérdés.. elöbb tedd fel magadba mennyire szereted? a lányt
2009. aug. 11. 23:09
2009. aug. 11. 23:09
Sztem csak kiváncsiságból kérdezte.... első vok
2009. aug. 11. 23:12
5/10 A kérdező kommentje:
Valóban félreértett a kedves kommentelő, és a kérdést sem kedves dolog minősíteni... Mi már másfél éve együtt vagyunk, és szinte folyton mondogatjuk egymásnak :) Ez persze tök jó, de kíváncsi vagyok, mások hogy vannak ezzel.
Az viszont érdekel, hogy nem veszti-e el a jelentőségét a "szeretlek", ha folyton mondogatjuk?
Mink 4 és fél éve vagyunk 1ütt és én szoktam többet mondani!Én 20 éves lány vagyok és ő 23 F!De viszont szokta viszonozni...
2009. aug. 11. 23:40
Napi 5 kb. Szerintem körülbelül ugyanannyit mondjuk, talán barátom picit többet. De csak mert én nem mindig viszonozom.
16L
2009. aug. 11. 23:59
nincs annál jobb ha mondod neki h szeretlek és ő is mondja :) vagy ha ő mondja először.. ahh :) napi párszor, mert hát azért másról is néha kell beszélni... amugy mindig viszonozzuk
17/F
2009. aug. 12. 00:38
Szerintem sokkal mélyebb jelentése van, ha ritkábban mondják. Való igaz, hogy szeretjük hallani, de ha naponta 52x hallod, hogy "szeretlek", egy idő után elértéktelenedik ez a szó - vagy legalábbis nem fog annyit jelenteni, mintha hetente/havonta (ahogy jól esik xD) egyszer mondanátok. A japánok például nagyon ritkán mondják. Külön kifejezésük is van a különböző szeretetekre. Daisuki pl. erős szeretet, de inkább kedvel, testvérként/barátként szeret. Ai shite iru viszont már szerelemmel szeretni. Milyen szép lehet a japánoknál, amikor valaki életében egyszer kimondja neked, hogy ai shite iru? Bár állítólag a tiniknél egyre elterjedtebb a napi többszöri használata. :S Házaspárok meg gyakran egy életen át nem mondják ki, mert túl intimnek érzik. Hú, kicsit elkanyarodtam a témától, de szerintem ez is érdekes volt. :)
2009. aug. 12. 01:57
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez nagyon érdekes kitekintés volt! :)
Kapcsolódó kérdések: