Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan akadtam ki vagy csak "női hiszti"? Nektek mi a véleményetek erről a szituációról? Többi lent. (Férfiak és nők véleményét is várom)
őő a kérdés az volt hogy hiszti-e miért csak az "segít sokat" aki a pártodat fogja...?
Na mindegy a lényeg hogy meg tudom érteni, hog nem tetszett a dolog, de ezt nem lehet határidőhöz köni, ha úgy marad veled 11ig hogy közben remeg a lába mert a haverok már buiznak az sokkal rosszabb....de azért bírhatná veled is egy kicsit...választania ne kelljen...ja és kb. 15 éves koromig hittem hogy a kocsma az egy vedelős mocskos csúnya rossz hely...jó lenne ha te is rájönnél 23 évesen hogy a kocsma az a hely ahol kítűnően lehet beszélgetni, és a gátlások oldására az az 1-2 sör kifejezetten jó, mert ha sok ott a nő nem rúgnak be a fiúk se....én is lány vagyok, és ezt tapasztalom hog ymég a felelőtlen 118-20 éves srácok se vedelni járnak a kocsmába...ez elég úrva tévhit...
Ok a barátod szemétre itta magát azt már te tudod hogy ez mekkora probléma (azaz milyen sűrűn fordl elő)
"Ha ő ott van nekimegy mindenkinek. Külön tök jól bulizunk, de együtt nem megy. A kapcsolatunk is jó, csak ha iszik, mindenkire féltékeny aki "úgy" néz rám. Ezért nem akarok vele menni."
erről az a véleményem, h ott kellene hagynod..
Ha a pasim egyszer is ilyen részeg lenne, mint a tied..hát..még szerencse hogy ő csak pár sört szokott inni nagy ritkán.
Nokent én sem tartom jó ötletnek, hogy kocsmába menjünk, persze voltam már, de nem az én világom, sem a bulizas. Barátom se ajánlja, hogy sokat igyak, egy nonel(persze ferfinal sem) szép látvány, ha sokat iszik..valahogy jobb irányba javulhatna már a társadalom, egy nő ne igya már halálra magát!
Persze jarhat kocsmaba de nem egy NÖ hanem egy kislany... 16 evesen meg meno, 23 evesen szerintem mar tokre nem... amugy aki nem tud merteket tartani az egy alkoholista, vagy nemis akar, mert nem gondolja komolyan a kapcsolatot.
En biztos nem turnem ezt el, repulne nyomban..
21/NÖ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!