Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Relatíve "csúnyább" lett a barátnőm, tapasztalt már ilyet valaki?
De erdekes, hogy mindenki le lett pontozva, aki azt mondta, hogy ez normalis. Pedig nagyon is az. S akkor majd engem is le lehet pontozni.
Azert nem veletlen az, h a ferfiak 5-10 evvel fiatalabb nokre vetik ki a halojukat. S ez nem csak azert ven, mert akkor mar erettebbek, hanem mert jobban neznek ki. Az arc sokat tud valtozni az evek alatt. Jo ez gen fuggo volt pl egy osztalytarsnom aki 14 evesen valami eszmeletlen szep volt, 18 evesen talalkoztunk vele, s egy teljesen atlagos lany lett belole, ami nem baj, mert aranyos es ertekes. A szepseg nem orok ezt fel kell fogni.
Nem szeretem ezt, a kategoriazalast, de nekem az elozo baratnom amikor osszejottunk olyan 9/10 es volt, 3-4 ev mulva mar csak 7, de ennek ellenere nagyon szerettem, s sajnalom hogy vege lett.
Szerintem már megszokásból szereted, nem szerelemmel, és olyankor már reálisabban látja egyik a másikat. Amikor szerelmesek vagyunk észre se vesszük a hibáit és mindenhogyan gyönyörű. Amikor ez elmúlik vagy enyhül akkor jönnek elő azok amiket az ember addig nem vett észre. De egyébként az hogy így pontozod a barátnődet eléggé csúnya dolog..szerintem....
26/l
Ó, félreértitek :) Maga a teste nem lett csúnyább, hanem inkább az van amit az előttem szóló mondott, hogy most már feltűnnek jobban a hibái. Pl. mikor gondterhelten szól, akkor az arca kicsit torzabb lesz. Nem szedett fel kilókat meg semmi, azért írtam a relatívot, mert az én szememben változott talán kicsit, de azért nem olyan sokat.
Bocsi lányok, de: nem gondolom, hogy egy férfi örökké tud szeretni egy lányt, ezek nagyon csajos téveszmék. A férfi az első pár hónapban, egy évben szerelmes (talán...), utána az akkor jó, ha átalakul szeretetté, gondoskodássá. Van egy hverom, akinek a csaja vagy 100 kiló és 165 centi, és nagyon szeretik egymást, holott a testi vonzalom már ne olyan mint régen, de még megvan. 6 éve vannak együtt. Ő is aggódik kicsit a bnője külseje miatt, de a szeretete erősebb. Nem tudom, érthető volt-e, amit mondani akartam. Én továbbra is úgy gondolom, hogy ez nem megszokás, mert sok a "nettó hozzáadott értéke" a kapcsolatnak, és az is lehet, hogy most egy hullámvölgyben vagyok, mert nekem is sok féle tennivalóm van, ami nehezíti a dolgokat. Ez normális, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!