Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 fiúk! Volt már olyan veletek, hogy egy csúnyább lánnyal jártatok, mert féltetek, hogy egy szép elutasít? Lányok is írhatnak kor is légyszi
Figyelt kérdés
,2012. szept. 15. 22:13
1/8 anonim válasza:
Valld be hogy téged még a ronda is elutasít.
2/8 anonim válasza:
Igen volt, nem sokáig tartott :'D
Hozzáteszem hogy szép volt, csak nem annyira mint akibe igazán szerelmes voltam
3/8 anonim válasza:
Nekem sose kéne egy csaj csak azért, hogy legyen. Akár csúnya akár szép, bár az is relatív. Az ilyen kérdéseket meg azok teszik fel akik még csajjal soha életükben nem beszéltek, nemhogy akár csúnya lánnyal jártak volna.
4/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok:D
2012. szept. 15. 22:16
5/8 anonim válasza:
Én járnék veled, akárhogy is nézel ki :D
Amúgy szerintem ha egy fiú jár egy lánnyal, akkor azért szépnek tartja a saját barátnőjét, kevesen járnának egy csajjal úgy, hogy rondának tartaná... De ezek a kapcsolatok nem is szoktak sokáig tartani.
6/8 anonim válasza:
Nézd én tisztában vagyok vele, hogy alacsony, vékony fiúként nem ájr nekem szép lány, ezért inkább elmegy kategóriájú lányokra bukom, akikhez még tudok vonzódni testileg, hiszen ez alap fontosságú egy kapcsolatban, de azért nem is hú, de jó csaj kategóriák. Mondjuk az más kérdés, hogy volt már ne is egy szép lány, akinek bejöttem, de persze én nem léptem, sosem volt semmi köztünk.
7/8 anonim válasza:
Én járnék veled, akárhogy is nézel ki :D
Ezzel, el is montad magadról, hogy bűnrondának tartod magad.
8/8 anonim válasza:
én olyannal nem járnék aki nem tetszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!