Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Relatíve "csúnyább" lett a barátnőm, tapasztalt már ilyet valaki?
Attól, hogy reálisan látod a barátnőd külsejét, tehát nem vakít el a szerelem, még nem múlt el.
Mondom ezt úgy, hogy 12 éve vagyok együtt a párommal.
Ő se így nézett ki akkor. :)
Meg én se. :))))
Azt írod, sok gondja volt ebben a két évben: ez látszik meg rajta. Nem genetika, nem elhanyagoltság, nem kell betojni, hogy húúúú, mi lesz, ha szül egy-két gyereket.
Sok nő pl. pont a szülés után, egy stabil házasságban virágzik ki igazán, és 30+ korban lesz a legnőiesebb.
Egy kapcsolatban változunk. Hatunk egymásra.
Sosem hordtam ruhákat, szoknyákat, de mivel a férjem többször megdícsérte, és tényleg kényelmes, most főleg ruhákban és szoknyákban járok, nőcis cipőkkel. Mondta, hogy jól áll a szőke, így most elég régóta szőke vagyok. Tudom, hogy szereti a gömbölyű popsit, ezért rendszeresen mozgok, hogy olyan is maradjon.
Szeret kényeztetni, kaptam tőle parfümöket, fehérneműket, ékszereket. Soha egy rossz szót nem hallok, ha fodrászra vagy krémekre költök, mert "ennyi neked is jár, megkeresed az árát", stb.
Ő nem csak halálfejes, meg rocker cuccokban jár, leszokott a topis farmerokról, odafigyel, melyik ruha mihez megy, és egyre elegánsabb. Sokszor kérdezi meg a véleményem. Örül, ha megjegyzem, milyen vadító az illata, milyen jól áll neki az új nadrág, stb. Nem szeret egyedül vásárolni magának semmit, ha ketten vagyunk, könnyebb dönteni. :)))
Ugye, érted, mire gondolok?
Bocs, nem értem. Hogy csúnyult meg?
Egyetlen ami eszembe jut az a meghízás.
20 évesek nem csúnyulnak meg egyik napról a másikra.
Fel szedett pár kilót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!