Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom 4 év után az egyik munkatársnőjével. Egyszerűen nem tudom felfogni, mihez kezdjek most?
Egész nap bőgök, nem értem hogyan történhetett. Mindent megadtam neki, amit csak tudtam, és mégis félrelépett, úgy érezem megszakad a szívem. Nagyon szeretem őt, már az esküvőt terveztük amikor bevallotta h megcsalt, de megbánta és tiszta lappal akarja kezdeni újra. Azt hittem elájulok, el is zavartam akkor, már 3 napja nem láttam. Azóta minden nap hív. Nem tudom mit tegyek, szívem mélyén úgy érzem elfelejtem az egészet, mintha mi sem történt volna, de valahol tudom h már nem tudok megbízni benne. Elmondhatatlanul rosszul vagyok és kétségbeesett. Hogy tehetett velem ilyet? Mit tegyek most? Hogy lehet egy ilyet túlélni?
Én 24 vagyok, párom 26
Én úgy érzem mindent megadtam neki szex terén. Voltak már előttem is bnői, nem én voltam az első komoly kapcsolata sem. Ezért is olyan nehéz felfogni amit tett velem:(
Olyan embertől tudtam meg az egészet akit utálok. Az egyik hülye munkatársa. Volt olyan hibbant h elmondta a haverjának h bevallott nekem mindent, de azt a haverja nem tudta h nekem csak annyit mondott h egyszer volt vele!!! Így a haverja elkezdte ecsetelni h mennyire sajnálja, meg h tényleg nem érdemeltem meg h hónapokig ezt művelje velem a párom(VOLT párom). Ott akadtam ki. Még mindig nagyon rosszul érzem magam, de nem hagyom magam még ennél is jobban megalázni! Jobb h megtudtam ezt a egész szörnyűséget, remélem túl tudom magam tenni rajta:(
Ja és csak megjegyzem azóta is hívogat az exem(úristen de hülyén hangzik ezt mondani:(), de nem veszem fel. Tőlem már semmit sem érdemel.
Ja és jelenetet nem rendezek, felesleges, az már semmit nem old meg.
Köszi h írtatok és tartjátok bennem a lelket!
Ez már csak természetes, írj ha van vmi...
Nagyon erős vagy, nagyon büszke vagyok rád! Van önbecsülésed, igazi nő vagy. Ezt tartsd a szemed előtt!
Tudom, hogy hatalmasat csalódtál, de ne legyél meglepve. Ez nem attól függ, hogy első voltál -e neki vagy sem, hanem az ő jellemétől. Ő egy gyenge jellem, aki a poligámiában hisz, te pedig pont az ellenkezője vagy. Örülj neki, hogy még időben kiderült:S
Ez a lehető legrosszabb. Magadban keresni a hibát.
Nincs neked szégyellnivalód, és bizonyára az ágyban sem voltál rossz. Ne magad marcangold, mert ő volt a hülye, és nem becsülte meg amilye volt. Nem a te hibád h ezt tette veled. És különben is...ha nem lettél volna jó szexuális téren, vagy bármi...ezt érdemelted volna akkor is? Azt kötve hiszem.
Csak ha már valami nem működik, és elkezd másfelé kacsintgatni legalább mondaná meg, és szakítana. Ez a becsapósdi nagyon nem jó ötlet, ráadásul most elérte még azt is h ezentúl nem fogsz bízni a pasikban egy jó darabig.
Ha rám halgatsz, és túlteszed magad ezen a szörnyűségen, akkor nyiss más férfiak felé is, (persze jól nézd meg h megérdemli-e) nehogy ezmiatt elbújj a csigaházadba, és ne merj esélyt adni annak aki tényleg becsül és szeret majd.
Kívánok neked erőt, kitartást, és egy megfelelő párt, aki nem okoz majd neked ilyen fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!