Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a párom 4 év után az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom 4 év után az egyik munkatársnőjével. Egyszerűen nem tudom felfogni, mihez kezdjek most?

Figyelt kérdés

Egész nap bőgök, nem értem hogyan történhetett. Mindent megadtam neki, amit csak tudtam, és mégis félrelépett, úgy érezem megszakad a szívem. Nagyon szeretem őt, már az esküvőt terveztük amikor bevallotta h megcsalt, de megbánta és tiszta lappal akarja kezdeni újra. Azt hittem elájulok, el is zavartam akkor, már 3 napja nem láttam. Azóta minden nap hív. Nem tudom mit tegyek, szívem mélyén úgy érzem elfelejtem az egészet, mintha mi sem történt volna, de valahol tudom h már nem tudok megbízni benne. Elmondhatatlanul rosszul vagyok és kétségbeesett. Hogy tehetett velem ilyet? Mit tegyek most? Hogy lehet egy ilyet túlélni?

Én 24 vagyok, párom 26

2009. aug. 11. 16:00
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
60%
nyilván szörnyű dolog ez,de mindenképpen adjál neki még egy esélyt.
2009. aug. 17. 20:30
 12/24 anonim ***** válasza:

ha ilyen kérdés áll előttem, -mert még nem történt meg velem az eset- akkor mindig azt gondolom, hogy á én kidobnám egyből, mert ha egyszer megtörtént, mi a biztosíték, hogy többször nem fog? viszont, ha ki kéne dobnom, nekem is a szívem szakadna meg...

nem tudom, ez 50-50 :/

2009. aug. 17. 20:32
 13/24 anonim ***** válasza:

figyu, 4 év azért négy év!

én is pont ennyi ideje vagyok a párommal, szóval nagyonis bele tudok gondolni a helyzetedbe. Esküvőről szó se essen legalább egy évig...azaz egy év pedig a vízválasztó. Ha úgy látod h valamilyen szinten van esély arra h ismét rendeződjön köztetek a viszony, akkor marad...ha meg nem akkor ne erőltesd. Én így tennék a helyedben.

2009. aug. 17. 20:34
 14/24 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak:( Ha igazán erős és kemény nő vagy, akkor nem fogadod vissza. Persze, most írják sokan, hogy így meg úgy, de ahogy te is mondtad, nm tudnál már megbízni benne. Szerintem inkább legyél hálás, hogy még az esküvő meg gyerekek előtt kiderült, hogy nem tisztel téged. És szerintem nem is szerelmes beléd. Mondhat nekem akárki akármit, ha valaki valakit megcsal, az nem szereti eléggé a másikat, a tiszteletről meg ne is beszéljünk. Olyan emberrel akarod leélni az életedet, aki még csak nem is tisztel? Érdekes, amiközben a másik nőben volt nem érezte, hogy szeretne? Én nem venném be, hogy szerelmes belém, egyszerűen ilyen nincs. Arról meg ne is beszéljünk, hogy nem tűrném el, hogy az a másik nő meg röhögjön rajtam, hogy haha visszafogadta a szerencsétlen...

Tudom, hogy nagyon fáj és nem ezt akartad hallani, de te tanácsot kértél és az igazság sajnos kegyetlenül fájdalmas tud lenni. Ha lehagyod kegyetlen hónapok, talán évek állnak előtted, de a közelébe se ér annak, amit egész életeden keresztül kéne kiállnod, ha vele maradsz. Gondolj bele.. persze, hogy most azt mondja, hogy nem fordul elő többé, talán komolyan is gondolja, de gondolom amikor beleszerettél, akkor is ezt mondta, hogy csak te kellesz neki. Erre... És mi van, ha akkor lép újból félre, amikor már házasok vagytok meg ott vannak a gyerekek. Akkor mit fogsz csinálni?

Tudom, hogy a szív túl erőse, de én az eszemre hallgatnék. Én úgy gondolom, hogy velem ne szórakozzon senki, és a legnagyobb, legundorítóbb képmutatásnak tartom, hogy a porig aláz, aztán meg azt mondja, hogy szeret és többet nem fordul elő.

2009. aug. 17. 20:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Ja és még azt akartam írni, hogy itt sokan írják, hogy kérj időt meg várj egy évet, meg adj időt magatoknak, ne házasodjatok még össze... Most nem azért, de csak az idődet vesztegetnéd és áltatnád magad. A tesztelgetési meg próbaidő helyett már hozzá szokhatna a szíved az új helyzethez és már nem is lenne ilyen szörnyű és felfoghatatlan, mint most. Én nem pazarolnám az időmet, a maradék önbizalmamat/lelki erőmet egy ilyen alakra, HÁTHA megváltozik... és mi lesz a próbaidő után? Ugyanmár... Ne verd át saját magad...
2009. aug. 17. 20:40
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 2 napja elküldtem őt, mondtam h vége. Nagyon nagyon fájt, annyit sírtam mint még soha. Már ott jártam h visszafogadom mégis, amikor kiderült h nem 1 alkalom volt, hanem már hónapok tartott a viszonyuk, csak a csaj dobta, és megfenyegette azzal h elmondja nekem h mi volt. Így ő beadta ezt a hülye mesét h csak egyszer volt!!! Elmondhatatlanul csalódott vagyok:( Pedig esküszöm már ott jártam kezdjük újra, és ez lett. Nekem már senki nem adja be h létezik hűséges pasi:(
2009. aug. 17. 21:36
 17/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindent elolvastam. Nézd, én csak 20 éves srác vagyok, és már sok csaj megszopatott, hülyének nézett, kihasznált. A párodnak még ezenfelül 6 éve volt, tehát azt akarom kérdezni, hogy Te előtted voltak e olyan női, akik csak szórakoztak vele, mert a férfi logika olyan, hogy ha megfogtad az Isten lábát, akkor az tejelni fog (szex-szex-szex), ezzel is be kell hoznia az elvesztegetett lehetőségeket és energiát.

Aztán meg nem lehet, hogy rossz a szexuális életetek?

Ki tudtad őt elégíteni, éreztetted vele közben hogy szereted őt, nem pedig a farkát?

Egy pasi bonyolult, ha azt érzi hogy az " a nő " megadhatta neki azt amit te nem, amiatt is kefélhettek.

De ezt még talán az a nő tudhatná, nyugodtan kérd számon, mert nem te vagy a hibás, a pasi meg rohadjon meg, én még jelenetet is rendeznék a munkahelyén ha nő lennék.

2009. aug. 17. 21:56
 18/24 anonim ***** válasza:

nah ez így már mindjárt más!

Hogy hónapokig hülyét csináltak belőled? Akkor vissza se vedd! Hagyd a fenébe, és amennyire csak lehet kerüld el!

2009. aug. 17. 21:59
 19/24 anonim ***** válasza:
20:28-as vagyok: jól tetted! Úristen,ezt a szemetet! Már bocs...kiráz a hideg.De magától vallotta be,hogy nem csak egyszeri volt? Vagy hogy derült ki? Hát hallod,tudom,hogy most kár bármivel is bíztatni,de örülj neki,hogy megszabadultál tőle!!! Nagyon sajnálom ugyanakkor.Te sokkal jobbat érdemelsz nála!! Fel a fejjel,sírd ki magad,aztán próbálj továbblépni! Sok sikert Neked!
2009. aug. 17. 22:04
 20/24 anonim ***** válasza:
Mekkora szerencse, hogy így döntöttél. Legyél erős és próbáld meg úgy élni az életed, hogy kiélvezd minden percét és ne kelljen erre a bunkóra gondolnod!!! Sok sikert!!!
2009. aug. 18. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!