Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne több, mint "barátság"?
A srác aki tetszik, 5 évvel idősebb nálam. Úgy érzem, beleszerettem. :s
A szitu az, hogy a fiú, már elég sokszor mondta, hogy szimpatikus vagyok neki, és aranyos vagyok. Egy közös ismerősünk megkérdezte tőle, tetszik-e neked xy lány. Konkrét választ nem adott, csak annyit hogy szimpatikus, aranyos :) .
Megkérdezte, milyen parfümöt használok, az suliban mindig köszön, ( még ha másokkal van akkor is ) mosolyos, meg néha beszélgetünk . Van amikor leül mellém, és eldumálgatunk . Közösségi oldalon, már 4 napja Ő ír rám folyamatosan . Mostanában állandóan egy lánnyal mászkál a suliban, ami rettentően fáj nekem, de nem járnak, és amikor a lánnyal van, akkor is köszön, ami azért jól esik:)
Megkérdezni nem fogom/nem is merem, hogy lehetne-e több, vagy tetszem-e neki . Szerintetek mit érez? Vagy lehetnék Neki több is? Egyáltalán tetszhetem neki? :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!