Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkò vagyok?

Figyelt kérdés

A párom vett Nekem,egy táblás Milkát.És örömmel hozta.Èn meg azt mondtam,köszi szépen,de nem kérem.Mondtam Neki,nem szeretem a meglepiket.Erre megharagudott.Aztán csak elfogadttam ,azt a francos csokit. O:-) Ùgy örült.Megettem az egészet. :-D Olyan ciki volt.Most bunkò vagyok?

De Én komolyan nem vagyok oda a meglepikét.Kivéve,ha.anyukàm adja. ;-) Nem tudom,de Èn meghatòdom az ajándékoktòl annyira,hogy rosszul esik.Meg aztàn godolom,cserébe vár is valamit...Nem?

Most lesz 1 éve hogy együtt vagyunk.A barijaim szerint,illene vennem Neki valamit.De mit...Mondjuk ajàndèkot jobb szeretek adni,mint kapni.Remélem,eszébe nem jut majd venni Nekem valamit.Mert most arra jutottam,nem kap semmit.Örüljön,hogy együtt vagyunk. ;-)

2012. okt. 31. 22:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

És nem azért vagy BUNKÓ!!!, mert nem fogadtad el, hanem azért, ahogy elintézted ezt a dolgot, és amit mondtál:

Örüljön,hogy együtt vagyunk. ;-)

2012. okt. 31. 23:02
 12/20 anonim ***** válasza:
ha szereted, akkor arra az egy napra, percre, pillanatra, órára megteheted ÉRTE, hogy elfogadod az ajándékát, esetleg máskor (ne amikor adja) mondd meg neki, hogy őszintén nagyon nem szereted a meglepiket és ez igy van már kezdettől fogva, nem ő a hibás ÉS megtehetnéd, hogy nem arra gondolsz, hogy te ezt nem szereted, hanem elfelejted azt, hogy azt nézed, h neked mi a jó, és az ő érdekeit nézed. ennyi áldozatot hozhatsz érte ha szereted.
2012. okt. 31. 23:04
 13/20 anonim ***** válasza:
a helyébe megettem volna én.
2012. okt. 31. 23:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Addig örülj jányom, amíg van kitől kapni, majd ha nem lesz kitől, akkor már bánhatod, késő bánat.....!!
2012. okt. 31. 23:08
 15/20 anonim ***** válasza:
buta vagy, de nagyon. Ez abból is lejön, hogy közöd sincs a helyesíráshoz,és az értelemhez
2012. okt. 31. 23:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Bezzeg ilyenkor a kérdező nem meri idetolni a képét. -.-
2012. okt. 31. 23:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Összegzem: A 3-6-8 as nem tart bunkónak, de én és a többiek igen. Sőt én örülök is neki, hogy ilyen arányban elítélik az érzéketlenségedet!
2012. nov. 1. 09:29
 18/20 anonim ***** válasza:

igen,bunkó vagy és egoista'Örüljön,hogy együtt vagyunk.'

-.-'

2012. nov. 1. 11:20
 19/20 anonim válasza:
bocs, de elég bunkó vagy...
2012. nov. 1. 18:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Kicsit bunkó voltál..
2012. nov. 1. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!