Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkò vagyok?

Figyelt kérdés

A párom vett Nekem,egy táblás Milkát.És örömmel hozta.Èn meg azt mondtam,köszi szépen,de nem kérem.Mondtam Neki,nem szeretem a meglepiket.Erre megharagudott.Aztán csak elfogadttam ,azt a francos csokit. O:-) Ùgy örült.Megettem az egészet. :-D Olyan ciki volt.Most bunkò vagyok?

De Én komolyan nem vagyok oda a meglepikét.Kivéve,ha.anyukàm adja. ;-) Nem tudom,de Èn meghatòdom az ajándékoktòl annyira,hogy rosszul esik.Meg aztàn godolom,cserébe vár is valamit...Nem?

Most lesz 1 éve hogy együtt vagyunk.A barijaim szerint,illene vennem Neki valamit.De mit...Mondjuk ajàndèkot jobb szeretek adni,mint kapni.Remélem,eszébe nem jut majd venni Nekem valamit.Mert most arra jutottam,nem kap semmit.Örüljön,hogy együtt vagyunk. ;-)

2012. okt. 31. 22:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
IGEN!!!!!
2012. okt. 31. 22:55
 2/20 anonim ***** válasza:

Háát ez rohadtul furcsa lehetett...

most ha pl én veszek valamit a barátomnak és ő nem akarja elfogadni az krva orsszul esne nekem...

18/l

3/20 anonim ***** válasza:

Nem bunkó vagy hanem furcsa, de olykor egyedi is.....

érdekes..

4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem bunkó vagy, hanem egy egoista királylány aki nagyon sokra tartja magát. ,,Örüljön,hogy együtt vagyunk. ;-)"- kb ennyire szereted, azaz semennyire..inkább te örülhetnél, hogy egy ilyen h*lyével van egyáltalán valaki:D
2012. okt. 31. 22:56
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
"Örüljön,hogy együtt vagyunk." Ettől a mondattól falra másztam. Egyébként bunkó dolog vissza utasítani egy csokit, amit jó szándékkel adnak. Főleg ha szeretetből adják.
2012. okt. 31. 22:57
 6/20 anonim ***** válasza:
Senki sem bunkó, csak furcsán kedves ;)
 7/20 anonim ***** válasza:
Egoista, buta lány...
 8/20 VVMMvvmm ***** válasza:
De hol itt a probléma?
2012. okt. 31. 23:00
 9/20 anonim ***** válasza:

Én akkor is fenntartom a véleményemet!

BUNKÓ!!!!!!

10/20 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen!Jobb lett volna ha másnak viszi azt a Milkát!
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!