Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkò vagyok?
A párom vett Nekem,egy táblás Milkát.És örömmel hozta.Èn meg azt mondtam,köszi szépen,de nem kérem.Mondtam Neki,nem szeretem a meglepiket.Erre megharagudott.Aztán csak elfogadttam ,azt a francos csokit. O:-) Ùgy örült.Megettem az egészet. :-D Olyan ciki volt.Most bunkò vagyok?
De Én komolyan nem vagyok oda a meglepikét.Kivéve,ha.anyukàm adja. ;-) Nem tudom,de Èn meghatòdom az ajándékoktòl annyira,hogy rosszul esik.Meg aztàn godolom,cserébe vár is valamit...Nem?
Most lesz 1 éve hogy együtt vagyunk.A barijaim szerint,illene vennem Neki valamit.De mit...Mondjuk ajàndèkot jobb szeretek adni,mint kapni.Remélem,eszébe nem jut majd venni Nekem valamit.Mert most arra jutottam,nem kap semmit.Örüljön,hogy együtt vagyunk. ;-)
Háát ez rohadtul furcsa lehetett...
most ha pl én veszek valamit a barátomnak és ő nem akarja elfogadni az krva orsszul esne nekem...
18/l
Nem bunkó vagy hanem furcsa, de olykor egyedi is.....
érdekes..
Én akkor is fenntartom a véleményemet!
BUNKÓ!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!