Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy annyira jó ez, mikor mégse kell az ilyen ember szinte senkinek?
Szóval elvagy a gép előtt (remélem a kockulást nem failbook előtti időtöltésre érted), és ráadásul normális zenét is hallgatsz. Most fogom a fejem és gondolkozok, hogy fake-e a kérdés, mert ilyen jó dolog nincs....
Komolyabbra fordítva a szót, minden ember függő valakinek jó vagy így, valakinek nem....lehet, hogy az előző kapcsolatokba nem ez volt a gond, hogy kocka vagy hanem más erre nem gondoltál?
Hát igen, de mint mindig minden ember függő valami otthonülőt kell keresgetni aki ugyanúgy vélekedik mint te.
Másra érted a kockulást..hmm tudnád klónozni magad? És egy példányt elpostáznál ide?
#23 voltam
nekem jó lenne egy ilyen barátnő most megszerelné a gépemet ha ugyvan nem kéne szervízbe lemászni :S :D
Amúgy szerintem azért mert nem nagyon mozdulsz ki így csak a kockábbak ismerhetnek úgy igazán :D ÉS ők mondják azt hogy jó lenne ilyen csaj mivel közös az érdeklődés. Írtad hogy nem jársz el szórakozni stb.Én sem ismerek ilyen csajt igazából.
de ettől függetlenül biztos jófej vagy.Neked ez a szórakozás :) én is szoktam tolni néha.....
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!