Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember aki annyira csúnya, hogy soha nem fog kelleni senkinek?
rajtad kívül nincs komám
igyunk szeszt b*sszunk feszt!!!
Nyugi, ha ronda is vagy, a prosti mindig tárt karokkal vár.
De valószínűbb hogy valamit elb*szol
vannak persze.
a súlyos születési rendellenességel születők,vagy a szellemi fogyatékosok,komoly mentális betegek,pl katatón skizofrén.
szomorú,de jobb is ha nem örökítik ezeket tovább.
Nem tudom mi lehet a gond. Egyébként 21 vagyok, volt már dolgom több nővel is, de valahogy akiért tényleg oda vagyok...azoknak sosem kellek, azoknak nem jövök be...pedig nincsenek nagy igényeim. Nincs kockahasam, nincs autóm-motorom(pedig lehetne, de minek? ) és nem vagyok helyes és úgy érzem ,csak ennyi kell a csajoknak ha járni akarnak valakivel.
Úgy szeretném ha kikezdhetnék egy lánnyal aki tetszik és amikor elutasít akkor elmondaná, hogy mi is volt a baj... :S
Nincsen.
Egy leprás félkarú nyomorultnak is lehet párja , ha a másik is olyan mint ő.
Hasonló kategóriájú társat kell keresned.
nekem van egy haverom, pocakos, görbe orrú, raccsolva és hadarva beszél, alacsony, kopasz a feje teteje, a fogai elég össze-vissza állnak, de olyan fellépése van, hogy szinte akármilyen nőt megkap
volt már vagy 15 nője, akiről tudok, közte egy tartós kapcsolat, a többit megfektette, mind szép nők
én jóképű, magas, egészséges kinézetű férfi vagyok és 6 nővel volt szexuális kapcsolatom eddig, egy részük kifejezetten csúnya csaj volt, ilyen jutott nekem
szóval semmi nem múlik a kinézeten, tapasztalat
Elméletileg van, de gyakorlatilag nincs!
28F
persze, hogy van
(kicsi az esély, hogy te tényleg annyira csúnya vagy, de nem is olyan kevés testi hibákkal született ember él, akinek nagyon visszataszító a külseje. Lehet papolni belső szépségről, de felesleges. Ha egyébként vonzó jelleműek is volnának szerencsétlenek, a depresszió mindenképp elszürkíti a személyiségüket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!