Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el, hogy megcsalt a párom?
tehát ha jól értem, 20 hónapja, ami több mint másfél év nem tudod elfelejteni?
nem egy jó kezdet.... nekem sem sikerült - bár az én exem nem csak csókolózott...
ha ennyi a bűne, hogy csók volt és flört, akkor az még talán túlléphető, hogyha egyébként látszik, hogy megbánta, és változott is a viselkedése - főleg most, hogy gyereketek lesz.
Bocs, hogy ezt mondom, de ha eddig nem sikerült túllépned rajta, akkor nem hiszem, hogy fog sikerülni. Ismerek olyan párt, akik feldolgozták a megcsalást, nekik is jó egy évbe tellett teljesen lezárni az ügyet, de ennyi idő után már rendben voltak. Mondjuk nem teljesen értem, miért vállaltok gyereket, ha így érzel.
Valahol le kell ülni átbeszélni ezt a pároddal, tenni kell, hogy ez változzon, és hirtelen nem jut jobb eszembe. Tud ő arról, hogy te így érzel?
Hány éves vagy amúgy?
Szerintem az hogy ki mennyi idő után lép túl dolgokon emberfüggő, az hogy még ez nem ment az nem azt jelenti hogy nem is fog..de ahhoz hogy valaki megbocsájtson azért tenni kellene.....magától hogy várja a másik hogy megbocsájtson?
Jééézusom, több mint egy éve történ a dolog, de te még mindig szóbahozod naponta???
Én már rég otthagytalak volna, ha naponta ezzel szekálnál.
Hagyd abba, mert rámegy a kapcsolatod, és elveszíted! Egy régi lerágott csonton újra és újra rágódni elégg unalmas, idegőrlő. Nincs más témád? Amúgy minden oké? Foglalkozz ezer más dologgal...
Utolsó, te hülye vagy??....
valszeg a csávó nem csinált semmit annak érdekében hogy a lány megbocsásson, csak alanyi jogon elvárja, akkor mégis hogy lépne túl az ember???...Gondold már át fordított esetben...
Egyébként szerintem még eléggé fiatalok vagytok..
lehet, hogy fiatalok, de a gyerek akkor is útban van - és nem érkezhet meg ilyen helyzetbe, mert sérülni fog.
Kérdező - abból amit írtál azt veszem le, hogy neked nem a megcsalással van igazából a bajod, hanem azzal, hogy neked nem lehet - mert szoros a póráz és/vagy mert terhes vagy.
Jó lenne eldönteni - bár nem tudom, hogy szóba jöhet-e még a gyerek elvetése -, hogy egyáltalán érdemes-e nektek együtt maradni, illetve ezt a gyereket megszülni - mert még Te sem vagy készen rá, hogy lemondj dolgokról - pl. az új pasikról.
Ha persze a gyerek már meg kell szülessen, akkor pedig egy valamit tudj: egy csók és némi flört még nem klasszikus megcsalás, még ha annak a kistestvére is. egy gyerek miatt pedig túl kell lépni ezen.
Ha jön a gyerek, akkor az a fajta szabadság, amit egyik válaszodban írsz neked sem kell - és a párodnak, a gyerek apjának sem. Most már mind a kettőtöknek inkább a gyerekre, és egymásra - nem pedig a haverokra és bulikra kell koncentrálni - különben sérül a gyerek lelke, amikor itt lesz.
Plusz: tényleg beszélned kell vele, hogy téged ez bánt, és neked rosszul esett, és mivel nem látod rajta, hogy megbánta, nem tudsz túllépni rajta. persze reális viselkedésváltozást várj el tőle.
A napi balhét pedig felejtsd el - mert egy gyereket egyedül nevelni sokkal rosszabb, mint egy csókon/flörtön túllépni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!