Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a barátom. Adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátom. Adnátok tanácsokat? Nem tudom mit csináljak. (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok.22 éves lány vagyok.A barátomat már 15 éves korom óta ismerem de 17 éves koromban jöttünk össze mert először csak barátok voltunk.Aztán miután összejöttünk nagyon jól müködött a kapcsolatunk 1 éve össze is költöztünk nem volt semmi probléma.Múlt héten viszont volt a legjobb haverja szülinapja és elmentek bulizni én teljesen megbíztam benne tehát nem volt ellene kifogásom,hogy nélkülem menjen.De sajnos nagyon berúgott és megcsalt.Ő maga mondta el én akkor megkértem,hogy költözzön el és meg is tette.Nagyon rosszul esett mert tényleg már nagyon régóta ismerem sok rossz dologban is mellettem álllt,mindig támogatott stb.Azt mondta,hogy szeret és józanul soha nem csalt volna meg mégse tudom,hogy mit csináljak.Félek,hogy soha nem fogok tudni megbízni benne úgy mint ezelőtt és nem lenne ugyanolyan felhőtlen a kapcsolatnunk.Nem tudom mit csináljak :(
2012. okt. 30. 12:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

mennyire csalt meg ?

csók/szex ?

2012. okt. 30. 12:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A, lapát, és keresel olyat akiben megbízhatsz, és aki nem részegedik le

B, megbocsátasz, és abban a tudatban élsz tovább, hogy lehet meg fog csalni újra ha részeg lesz.

2012. okt. 30. 12:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Jogos, hogy nem tudod, mit tegyél. Neked kell mérlegelned. A "büszkeségedre" "sértett önérzetedre" vagy a szeretetedre hallgatsz. Könnyü dobálozni a szavakkal, hogy lapátra vele. De biztosan találsz jobbat? Vagy akiben jobban meg tudsz bizni? Nagyon nehéz döntés. Én a helyedben nem kapkodnám el. Mérlegelnék sok szempontot. Ha igazán a társadnak érezted, lehet megbocsátani, ujrakezdeni, felépiteni ugyanazt a bizalmat. Persze idö és partner kell hozzá.
2012. okt. 30. 12:19
 4/13 A kérdező kommentje:
első:szex volt.
2012. okt. 30. 12:24
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Én megpróbálnám újra. Rég óta vagytok együtt. Én megmondanám neki, h sokat kell azon dolgoznia, h újra megbízz benne. de ha ez az első félrelépés én adnék egy esélyt neki.
2012. okt. 30. 12:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát...innentől mondjuk eléggé nehezen működne a dolog, mert többé nem tudnál benne úgy megbízni, és neki is ott lenne hogy bármikor megteheti újra, és ez elég sok konfliktust szülne.
2012. okt. 30. 12:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ezzel a józanul sosem parasztvakítással, hogy az alkohol befolyása alatt álló ember az őszinte. Mert primitív állapotba kerül ahol no-kontroll, bemondja a tutit. Tehát még jobb lett volna az eset, ha nem fogja a piára.
2012. okt. 30. 12:57
 8/13 anonim válasza:
bocsáss meg neki és szexeljetek pisilj bele a szájába és mond neki hogy nyelje le ha nem nyeli le akkor dobd! oppa gangnam style
2012. okt. 30. 13:06
 9/13 anonim ***** válasza:
most ez a király, annyira jó
2012. okt. 30. 13:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha nem bízol benne, ami ebben az esetben normális, akkor veszett fejsze nyele. A részegség nekem sem lenne elfogadható érv... ráadásul tényleg ott van az, hogy ha megint részeg lesz, mi lesz.
2012. okt. 30. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!