Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ennyire? Tanácsokat kérek, nem oltogatást!
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit nyáron egy buliban ismertem meg, akkor csak beszélgettünk, másnap felvettem Facebookon, beszélgettünk egy kicsit, de azóta nagyon ritkán beszélünk, nem tudom mért, de félek ráírni, mert rajtam kívül sokan szeretnének vele járni, és nem hiszem, hogy a sok közül pont engem választana ki. Azon kívül, hogy többet beszélnék vele mivel tudnám növelni az esélyeimet?2012. okt. 27. 14:17
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és én 16/F vagyok ő peidg 15/L
2012. okt. 27. 14:18
2/5 anonim válasza:
írj rá facebookon tarsd vele a kapcsolatot érezze hogy számithat rád:)
3/5 anonim válasza:
Ha meg sem próbálod, nem fogod megtudni.
4/5 anonim válasza:
Találkozgassatok, már ha nem laktok olyan messze egymástól! :)
5/5 anonim válasza:
Legyél más mint a többi! Pl. megbízható, intelligens, figyelmes, következetes...ha ezt értékeli, akkor észreveszi.
Ha meg nem, akkor hagyd a francba...feltéve, ha nem az átlagot keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!