Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mi tennétek ilyen esetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mi tennétek ilyen esetben? Tanácsokat kérnék.

Figyelt kérdés
Van egy lány, jóideje kerülgetjük egymást. Neki is volt barátja, nekem is barátnőm ezért nem volt köztünk semmi. Most felvettük a kapcsolatot, 100%-os pozitív dolog van köztünk. Írja, hogy imád, meg tényleg látom rajta a dolgot,hogy akarja. Mostanában annyira nem ír, kicsit el van nélkülem . Rámírt egyik haverom, hogy most fűzöm e a lányt, mert ő is fűzi, és neki is kell.. Én úgy vagyok vele, hogy nem szállok le a csajról, hanem próbálom megszerezni. Ha nem jön össze a dolog, akkor nem érdekel. Véleményekre lennék kíváncsi, tapasztaltabb emberektől, ebből lehet még valami komolyabb ?
2012. júl. 22. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
????????? persze hogy lehet. vagy te szerzed meg, vagy ő, vagy senki.........-.- nagy ész kell hozzá.......
2012. júl. 22. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Te voltál ott előbb, ne tö.ketlenkedd el a dolgot!
2012. júl. 22. 18:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze csak azért szar érzés úgy lefeküdni, meg úgy viselkedni a csajjal, hoyg tudom hogy spanom is fűzi..
2012. júl. 22. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Legyél jobb mint a spanod!
2012. júl. 22. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!